Рецепт Азу по-татарськи в сковороді фото

Азу по-татарськи в сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Ніжна яловичина, тушкована на сковороді в сметанно-кислому соусі, - ідеальне м'ясне блюдо, яке поєднується практично з будь-яким видом гарніру. Готується все просто, виходить смачно і ситно!

Опис приготування:

Все нарізаємо кубиками, обсмажуємо по черговості, потім тушкуємо в казані. Вкуснятина!

  • Яловичина (м'якоть) - 700 грам
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Ткемалі - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сирок Плавлений - 1 штука
  • Кубик бульйонний - 1 штука (або м'ясний бульйон - 500 мл.)
  • Огірок солоний - 3 штуки
  • Петрушка - 1/2 пучка
  • Сіль - За смаком
азу по-татарськи в сковороді - фото крок 1
Дрібно нарізаємо огірки.
азу по-татарськи в сковороді - фото крок 2
М'ясо нарізаємо брусочками середнього розміру.
азу по-татарськи в сковороді - фото крок 3
Змішуємо сметану з соусом ткемалі в окремій ємності.
азу по-татарськи в сковороді - фото крок 4
Розігріваємо на сковороді вершкове масло.
азу по-татарськи в сковороді - фото крок 5
Протягом 10-и хвилин обсмажуємо м'ясо.
азу по-татарськи в сковороді - фото крок 6
Додаємо соус. Зменшуємо вогонь. Закриваємо кришкою і залишаємо на 15 хвилин.
азу по-татарськи в сковороді - фото крок 7
Періодично підливаємо бульйон.
азу по-татарськи в сковороді - фото крок 8
Сирок нарізаємо кубиками.
азу по-татарськи в сковороді - фото крок 9
Додаємо сирок і солоні огірки. На невеликому вогні тушкуємо ще 15-20 хвилин. Солимо до смаку. Смачного!

Схожі рецепти