Азу по-татарськи в сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна яловичина, тушкована на сковороді в сметанно-кислому соусі, - ідеальне м'ясне блюдо, яке поєднується практично з будь-яким видом гарніру. Готується все просто, виходить смачно і ситно!
Все нарізаємо кубиками, обсмажуємо по черговості, потім тушкуємо в казані. Вкуснятина!
- Яловичина (м'якоть) - 700 грам
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Ткемалі - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сирок Плавлений - 1 штука
- Кубик бульйонний - 1 штука (або м'ясний бульйон - 500 мл.)
- Огірок солоний - 3 штуки
- Петрушка - 1/2 пучка
- Сіль - За смаком
Дрібно нарізаємо огірки.
М'ясо нарізаємо брусочками середнього розміру.
Змішуємо сметану з соусом ткемалі в окремій ємності.
Розігріваємо на сковороді вершкове масло.
Протягом 10-и хвилин обсмажуємо м'ясо.
Додаємо соус. Зменшуємо вогонь. Закриваємо кришкою і залишаємо на 15 хвилин.
Періодично підливаємо бульйон.
Сирок нарізаємо кубиками.
Додаємо сирок і солоні огірки. На невеликому вогні тушкуємо ще 15-20 хвилин. Солимо до смаку. Смачного!