Рецепт Азу по-татарськи в мультиварці фото

Азу по-татарськи в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт приготування азу по-татарськи в мультиварці відрізняється своєю простотою - ви займаєтеся своїми справами, поки мультиварка готуємо для вас оригінальне, ситне і дуже смачна страва!

Опис приготування:

Цей приємний і простий рецепт азу по татарськи в мультиварці давно вже став моїм улюбленим варіантом сімейного смачного обіду, - стояти над плитою довго не треба, а мультиварка свою справу знає, - блюдо виходить ароматним, ніжним про при цьому дуже соковитим, - адже м'ясо і картопля як би"варяться у власному соку" !

Отже, як приготувати азу по-татарськи в мультиварці:

1. М'ясо, якщо потрібно, розморозимо, і нарізаємо кубиками. В режимі"Жарка" тримаємо в мультиварці 5 хвилин без кришки.

2. У цей час нарізаємо цибулю півкільцями, додамо до м'яса, і обсмажити разом ще 10-15 хвилин.

3. Потім додамо ще й томатну пасту разом з дрібно нарізаними солоними огірками. Тримаємо ще 5 хвилин в режимі"Жарка" , і заливаємо водою або бульйоном так, щоб вона покривала блюдо.

4. В режимі"Гасіння" виставляємо півтори години, і закриваємо кришкою. Тим часом очистимо картопля, наріжемо його кубиками, і обсмажити в рослинній олії на сковороді, трохи підсолити.

5. Через півгодини додамо наш підсмажений до золотистої скоринки картопля до азу. Можна не повністю доводити його до готування, він розм'якшиться в процесі гасіння.

6. Додамо також сіль, перець, часник і приправи за смаком, - і тушкуємо до готовності.

Готово! Такий класичний рецепт азу по татарськи в мультиварці відмінно вдається прямо з першого разу, так що, якщо бажаєте отримати гарантовано смачне блюдо для сімейного обіду, - вибирайте азу!


  • Яловичина - 500 грам
  • Картопля - 5 штук
  • Огірки солені - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Цей приємний і простий рецепт азу по татарськи в мультиварці давно вже став моїм улюбленим варіантом сімейного смачного обіду, - стояти над плитою довго не треба, а мультиварка свою справу знає, - блюдо виходить ароматним, ніжним про при цьому дуже соковитим, - адже м'ясо і картопля як би"варяться у власному соку" !

Отже, як приготувати азу по-татарськи в мультиварці:

1. М'ясо, якщо потрібно, розморозимо, і нарізаємо кубиками. В режимі"Жарка" тримаємо в мультиварці 5 хвилин без кришки.

2. У цей час нарізаємо цибулю півкільцями, додамо до м'яса, і обсмажити разом ще 10-15 хвилин.

3. Потім додамо ще й томатну пасту разом з дрібно нарізаними солоними огірками. Тримаємо ще 5 хвилин в режимі"Жарка" , і заливаємо водою або бульйоном так, щоб вона покривала блюдо.

4. В режимі"Гасіння" виставляємо півтори години, і закриваємо кришкою. Тим часом очистимо картопля, наріжемо його кубиками, і обсмажити в рослинній олії на сковороді, трохи підсолити.

5. Через півгодини додамо наш підсмажений до золотистої скоринки картопля до азу. Можна не повністю доводити його до готування, він розм'якшиться в процесі гасіння.

6. Додамо також сіль, перець, часник і приправи за смаком, - і тушкуємо до готовності.

Готово! Такий класичний рецепт азу по татарськи в мультиварці відмінно вдається прямо з першого разу, так що, якщо бажаєте отримати гарантовано смачне блюдо для сімейного обіду, - вибирайте азу!

Схожі рецепти