Азу по-татарськи в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування азу по-татарськи в мультиварці відрізняється своєю простотою - ви займаєтеся своїми справами, поки мультиварка готуємо для вас оригінальне, ситне і дуже смачна страва!
Цей приємний і простий рецепт азу по татарськи в мультиварці давно вже став моїм улюбленим варіантом сімейного смачного обіду, - стояти над плитою довго не треба, а мультиварка свою справу знає, - блюдо виходить ароматним, ніжним про при цьому дуже соковитим, - адже м'ясо і картопля як би "варяться у власному соку"!
Отже, як приготувати азу по-татарськи в мультиварці:
1. М'ясо, якщо потрібно, розморозимо, і нарізаємо кубиками. В режимі "жарка" тримаємо в мультиварці 5 хвилин без кришки.
2. У цей час нарізаємо цибулю півкільцями, додамо до м'яса, і обсмажити разом ще 10-15 хвилин.
3. Потім додамо ще й томатну пасту разом з дрібно нарізаними солоними огірками. Тримаємо ще 5 хвилин в режимі "жарка", і заливаємо водою або бульйоном так, щоб вона покривала блюдо.
4. В режимі "гасіння" виставляємо півтори години, і закриваємо кришкою. Тим часом очистимо картопля, наріжемо його кубиками, і обсмажити в рослинній олії на сковороді, трохи підсолити.
5. Через півгодини додамо наш підсмажений до золотистої скоринки картопля до азу. Можна не повністю доводити його до готування, він розм'якшиться в процесі гасіння.
6. Додамо також сіль, перець, часник і приправи за смаком, - і тушкуємо до готовності.
Готово! Такий класичний рецепт азу по татарськи в мультиварці відмінно вдається прямо з першого разу, так що, якщо бажаєте отримати гарантовано смачне блюдо для сімейного обіду, - вибирайте азу!
- Яловичина - 500 грам
- Картопля - 5 штук
- Огірки солені - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Отже, як приготувати азу по-татарськи в мультиварці:
1. М'ясо, якщо потрібно, розморозимо, і нарізаємо кубиками. В режимі "жарка" тримаємо в мультиварці 5 хвилин без кришки.
2. У цей час нарізаємо цибулю півкільцями, додамо до м'яса, і обсмажити разом ще 10-15 хвилин.
3. Потім додамо ще й томатну пасту разом з дрібно нарізаними солоними огірками. Тримаємо ще 5 хвилин в режимі "жарка", і заливаємо водою або бульйоном так, щоб вона покривала блюдо.
4. В режимі "гасіння" виставляємо півтори години, і закриваємо кришкою. Тим часом очистимо картопля, наріжемо його кубиками, і обсмажити в рослинній олії на сковороді, трохи підсолити.
5. Через півгодини додамо наш підсмажений до золотистої скоринки картопля до азу. Можна не повністю доводити його до готування, він розм'якшиться в процесі гасіння.
6. Додамо також сіль, перець, часник і приправи за смаком, - і тушкуємо до готовності.
Готово! Такий класичний рецепт азу по татарськи в мультиварці відмінно вдається прямо з першого разу, так що, якщо бажаєте отримати гарантовано смачне блюдо для сімейного обіду, - вибирайте азу!