Айсінг для пасок
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам рецепт ідеального айсінгом для пасок! білого, дзеркального та дуже-дуже смачного! Беріть на замітку рецепт!
Цей Айсінг відмінно підійде не тільки для пасок, але і для пряників, печива. Його можна підфарбовувати харчовими гелевими барвниками. Решта - справа фантазії. Розповім детально, як приготувати Айсінг для пасок.
- Білок яєчний - 1 штука
- Сік лимонний - 0, 5 чайних ложки
- Цукрова пудра - 120 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. В ідеалі цукрову пудру необхідно заздалегідь просіяти.
У білок додайте сік лимона і цукрову пудру. Починайте збивати міксером.
Збивайте 5-7 хвилин до гладкої, білої маси! Час можете засікти. Візьміть Айсінг на чайну ложку і злийте. Він повинен красиво, тягуче стекти суцільним струменем, а не падати з ложки. Якщо падає, то додаємо по краплині води і розтираємо до потрібної консистенції.
Якщо ваші паски ще не охололи, то готовий Айсінг накрийте чистим, вологим рушником. Вода капати з нього в Айсінг не повинна. Або закрийте дуже щільною кришкою.
Я люблю наносити Айсінг за допомогою кулінарного пакета. Але можна це робити ложечкою або пензлем.
Наносимо Айсінг на повністю остиглий паску. Можна зробити невеликі патьоки, залишити без них або взагалі змастити весь паску, включаючи боки.
Правильно приготовлений Айсінг вирівняється на виробі сам. Можна взяти паску за боки і злегка потрясти вправо-вліво.
Прикрасьте посипкою і залиште висихати в сухому місці. В ідеалі на 7-8 годин.
Світлого Великодня!