Рецепт Айсінг для пасок фото

Айсінг для пасок
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Яйця, Цукор, Цукрова пудра, Яєчний білок
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Пасха
Випічка, Солодке, Глазур

Розповім вам рецепт ідеального айсінгом для пасок! білого, дзеркального та дуже-дуже смачного! Беріть на замітку рецепт!

Цей Айсінг відмінно підійде не тільки для пасок, але і для пряників, печива. Його можна підфарбовувати харчовими гелевими барвниками. Решта - справа фантазії. Розповім детально, як приготувати Айсінг для пасок.

  • Білок яєчний - 1 штука
  • Сік лимонний - 0, 5 чайних ложки
  • Цукрова пудра - 120 грам
айсінг для пасок - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. В ідеалі цукрову пудру необхідно заздалегідь просіяти.
айсінг для пасок - фото крок 2
У білок додайте сік лимона і цукрову пудру. Починайте збивати міксером.
айсінг для пасок - фото крок 3
Збивайте 5-7 хвилин до гладкої, білої маси! Час можете засікти. Візьміть Айсінг на чайну ложку і злийте. Він повинен красиво, тягуче стекти суцільним струменем, а не падати з ложки. Якщо падає, то додаємо по краплині води і розтираємо до потрібної консистенції.
айсінг для пасок - фото крок 4
Якщо ваші паски ще не охололи, то готовий Айсінг накрийте чистим, вологим рушником. Вода капати з нього в Айсінг не повинна. Або закрийте дуже щільною кришкою.
айсінг для пасок - фото крок 5
Я люблю наносити Айсінг за допомогою кулінарного пакета. Але можна це робити ложечкою або пензлем.
айсінг для пасок - фото крок 6
Наносимо Айсінг на повністю остиглий паску. Можна зробити невеликі патьоки, залишити без них або взагалі змастити весь паску, включаючи боки.
айсінг для пасок - фото крок 7
Правильно приготовлений Айсінг вирівняється на виробі сам. Можна взяти паску за боки і злегка потрясти вправо-вліво.
айсінг для пасок - фото крок 8
Прикрасьте посипкою і залиште висихати в сухому місці. В ідеалі на 7-8 годин.
айсінг для пасок - фото крок 9
Світлого Великодня!

Схожі рецепти