Рецепт Апельсиновий Кердем фото

Апельсиновий Кердем
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Фрукти , Апельсин
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Заготовки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Раджу вам спробувати апельсиновий Кердем. Виходить щось між джемом і апельсиновим мусом. Дуже смачна штучка! Відмінно зберігається і може радувати вас весь рік.

Опис приготування:

Апельсиновий Кердем - справжня знахідка для ласунів! І для тих господинь, які люблять готувати десерти і піч солодощі. Цей Кердем можна додавати в усі ваші улюблені домашні солодощі! Також він добре підходить для млинців і оладок. І просто до чаю він теж відмінно піде. Готується легко і швидко. Вам сподобається така незвичайна заготівля. Отже, рецепт апельсинового Кердем - читаємо і запам'ятовуємо!

  • Цукор - 180 грам
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Апельсин - 3 штуки
апельсиновий Кердем - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
апельсиновий Кердем - фото крок 2
Натріть цедру апельсина так, щоб не дійти до білої м'якоті. Змішайте цедру з цукром і відкладіть в сторону. Потім вичавити сік апельсина, процідіть від м'якоті і кісточок. І змішайте з яйцями. Потім змішайте цукор з цедрою і яйця з апельсиновим соком.
апельсиновий Кердем - фото крок 3
Приготуйте маленьку каструлю, поставте її на середній вогонь і вилийте нашу апельсинову суміш. Додайте вершкове масло і добре перемішайте. Додайте трохи кип'яченої води. Постійно помішуйте. Коли масло розчиниться, Кердем почне згущуватися зверху. Продовжуйте помішувати, поки апельсиновий Кердем не загусне до заварного крему.
апельсиновий Кердем - фото крок 4
Розлийте ще гарячий апельсиновий Кердем по стерилізованих банках. Засукайте і дайте їм самостійно охолонути. Можете опустити в гарячу воду або накрити ковдрою. Відкрита баночка Кердем може стояти в холодильнику близько місяця. Смачного!

Схожі рецепти