Англійська салат
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату з м'яса вареного курчати, варених грибів, селери, солоних огірків, майонезу і гірчиці.
Класичне поєднання курячого м'яса з грибами, доповнене гостротою солоних огірочків і пікантний смак селери, робить цей англійський салат надзвичайно смачним. Салат підійде як для повсякденного сімейного меню, так и для званого ужина. Також салат можна подавати як гарнір.
- Кореня селери - 130 грам
- М'яса вареного курчати - 150 грам
- Невеликих солоних огірка - 1 штука
- Варених грибів - 60 грам
- Майонез - 60 грам
- Гірчиці - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте продукти для салату. Відваріть курчати, я готую салат з філе, але можна використовувати все м'ясо птиці. Майонез змішайте з гірчицею. Селера очистіть від шкірки.
Остигнуло м'ясо розберіть на волокна. Варені гриби поріжте на половинки, потім слайсами.
Селера і огірок поріжте соломкою.
З'єднайте всі інгредієнти салату, додайте сіль, по бажанню, чорний перець мелений. Перемішайте. Салат можна заправити відразу майонезом і гірчицею, а можна полити зверху перед подачею.
Смачного!