Амарант
(покроковий рецепт з фото)
Амарант - це рослина, насіння якого дуже корисні, поживні і смачні. Розповім вам, як приготувати амарантового кашу. Вона ідеально підійде на сніданок. Спробуйте самі.
Амарант - незвичайне рослина. У ньому міститься велика кількість вітамінів, а ніхто про це чудо-рослині не в курсі. Моя бабуся вирощувала амарант прямо на городі і робила з нього і каші (з насіння), і салати (з листя), а також хліб (з борошна) і навіть давила масло. Спробуйте і ви, я впевнена, що вам сподобається. Смачного.
- Насіння амаранту - 1 Склянка
- Вершкове масло - 20-30 грам (можна замінити кокосовим)
- Вода - 3 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор тросніковий - 1 Ст. Ложка
- Банан - 2 штуки

Підготуйте інгредієнти.

Поставте воду в каструлі на вогонь, додайте сіль, цукор і насіння амаранту. Варіть для початку на сильному вогні до закипання, після чого поставте на мінімум і варіть 10-15 хвилин.

Подавайте кашу в піалах з додаванням олії і банана.