Рецепт Амарант фото

Амарант
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Крупи
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Гарячі страви, Каші

Амарант - це рослина, насіння якого дуже корисні, поживні і смачні. Розповім вам, як приготувати амарантового кашу. Вона ідеально підійде на сніданок. Спробуйте самі.

Амарант - незвичайне рослина. У ньому міститься велика кількість вітамінів, а ніхто про це чудо-рослині не в курсі. Моя бабуся вирощувала амарант прямо на городі і робила з нього і каші (з насіння), і салати (з листя), а також хліб (з борошна) і навіть давила масло. Спробуйте і ви, я впевнена, що вам сподобається. Смачного.

  • Насіння амаранту - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 20-30 грам (можна замінити кокосовим)
  • Вода - 3 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор тросніковий - 1 Ст. Ложка
  • Банан - 2 штуки
амарант - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
амарант - фото крок 2
Поставте воду в каструлі на вогонь, додайте сіль, цукор і насіння амаранту. Варіть для початку на сильному вогні до закипання, після чого поставте на мінімум і варіть 10-15 хвилин.
амарант - фото крок 3
Подавайте кашу в піалах з додаванням олії і банана.

Схожі рецепти