Рецепт Аджика з помідорів і часнику фото

Аджика з помідорів і часнику
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі, Помідор, Болгарський перець, Часник
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, Літні
Заготовки, Аджика

Аджика готується з різних овочів, головне - додавання гострого перцю. Хочу поділиться рецептом аджики, яку завжди готую: з помідорів, часнику і перцю. Спробуйте!

Для аджики подрібніть всі овочі, варіть їх 30 хвилин, потім додайте спеції. Варіть ще 30 хвилин. Розлийте гарячу аджику по стерильним баночках, і закатати!

  • Помідор - 1 кілограм
  • Часник - 250-300 грам
  • Перець гіркий - 500 грам
  • Перець болгарський - 800 грам
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Олія соняшникова - 0, 5 склянки
  • Оцет столовий 9% - 50 мілілітрів
  • Спеції, прянности - 2 чайних ложки( (кріп, хміль-сунелі, Braai, перець чорний мелений))
аджика з помідорів і часнику - фото крок 1
Підготуємо овочі. Все потрібно вимити, видаліть з перцю насіння.
аджика з помідорів і часнику - фото крок 2
Перекручуємо всі овочі за допомогою електром'ясорубки або потужного блендера.
аджика з помідорів і часнику - фото крок 3
Перемішуємо. Ставимо на вогонь, варимо 30 хвилин.
аджика з помідорів і часнику - фото крок 4
Додаємо спеції, сіль, цукор, масло і оцет: варимо ще 30 хвилин.
аджика з помідорів і часнику - фото крок 5
Аджика готова.
аджика з помідорів і часнику - фото крок 6
Аджику розливають гарячої по стерильним баночках і закочують спеціальним ключем.

Схожі рецепти