Зрази
(покроковий рецепт з фото)
Навряд чи, який російська людина не знає такої страви, як зрази. Сьогодні я розповім вам, як приготувати зрази і залишити задоволеними всю сім'ю. Вони є самостійною стравою і прості в готуванні.
Готові зрази подавайте зі сметаною і зеленню. Такі зрази можна готувати з грибами, з капустою і яйцем, морквою і т.Д. Такі зрази можна давати дітям, вони їх оцінять. Готові зрази можна заморозити, їх залишиться підігріти перед подачею. Як приготування, духовку можна замінити на сковороду і підсмажити їх до хрусткої скоринки.
Смачного!
- Картопля відварна в мундирі - 3 штуки
- Борошно - 60 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Фарш свинячо-яловичий - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
1
Відварену картоплю почистіть і розімніть вилкою в мисці. Додайте сире яйце, борошно, сіль з перцем і перемішайте до однорідності.
2
Фарш обсмажте на олії, додайте цибулю і тушкуйте до готовності, потім охолоджують.
3
З картоплі викладаємо кульки, робимо їх плоскими, додаємо начинку і формуємо котлету так, щоб фарш опинився всередині.
4
Зрази обвалюють в сухарях і запікаємо в духовці 10 хвилин при 190 З.