Рецепт Зрази відбивні фото

Зрази відбивні
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Гарячі страви , Зрази
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Зрази- блюдо литовської, білоруської, польської та української кухні. Це м'ясний рулет з відбитого яловичого м'яса з найрізноманітнішою начинкою. Я пропоную вам рецепт зраз з грибами, овочами і яйцями.

Опис приготування:

Ставимо варитися яйця.

Нарізаємо яловиче м'ясо на порційні шматочки і тонко відбиваємо у вигляді квадрата.

Нарізаємо цибулю, варені яйця, Зелень петрушки, сухарі і свіжі гриби. Лук пасеруємо пару хвилин на маслі, додаємо до цибулі гриби і тримай на вогні ще хвилини 3-4. Все перемішуємо.

На середину кожного квадрата укладаємо фарш, краю загортаємо, надаємо зрази витягнуту форму і перев'язуємо мотузкою.

Підготовлені зрази посипаємо сіллю, перцем і обсмажуємо на сковороді до утворення скоринки.

Тепер ще раз пасеруємо цибулю з морквою, томатом і петрушкою хвилин 5.

Заливаємо зрази бульйоном або водою і тушкуємо близько години з додаванням пасерувати овочів.

Розводимо трохи борошна бульйоном, що утворився під час гасіння м'яса.

Дістаємо зрази з бульйону, звільняємо від ниток і знову кладемо в бульйон, в який доливаємо борошняну суміш і тушкуємо ще 20 хвилин. Додаємо перець, базилік або будь-які інші улюблені спеції для м'яса.

Як гарнір до зрази дуже добре підходить гречана розсипчаста каша, картопляне пюре або відварені овочі.

Смачного!


  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Масло рослинне - - За смаком
  • Яйця - 2 штуки
  • Гриби свіжі - 80 грам
  • Сухарі - 36 грам
  • Зелень петрушки - - За смаком
  • Помідори або томатне пюре- 100 грам
  • Мука - 3 Ст. Ложки
  • Петрушка корінь - 1 штука
  • Сіль, перець - - За смаком
Ставимо варитися яйця.

Нарізаємо яловиче м'ясо на порційні шматочки і тонко відбиваємо у вигляді квадрата.

Нарізаємо цибулю, варені яйця, Зелень петрушки, сухарі і свіжі гриби. Лук пасеруємо пару хвилин на маслі, додаємо до цибулі гриби і тримай на вогні ще хвилини 3-4. Все перемішуємо.

На середину кожного квадрата укладаємо фарш, краю загортаємо, надаємо зрази витягнуту форму і перев'язуємо мотузкою.

Підготовлені зрази посипаємо сіллю, перцем і обсмажуємо на сковороді до утворення скоринки.

Тепер ще раз пасеруємо цибулю з морквою, томатом і петрушкою хвилин 5.

Заливаємо зрази бульйоном або водою і тушкуємо близько години з додаванням пасерувати овочів.

Розводимо трохи борошна бульйоном, що утворився під час гасіння м'яса.

Дістаємо зрази з бульйону, звільняємо від ниток і знову кладемо в бульйон, в який доливаємо борошняну суміш і тушкуємо ще 20 хвилин. Додаємо перець, базилік або будь-які інші улюблені спеції для м'яса.

Як гарнір до зрази дуже добре підходить гречана розсипчаста каша, картопляне пюре або відварені овочі.

Смачного!

Схожі рецепти