Рецепт Зрази по-французьки фото

Зрази по-французьки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Донська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Яйця , Цибуля , Зелена цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Зрази
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Зрази по-французьки дуже ситне і смачне блюдо. А так же незвичайне. Зрази я запікаю з помідорами і сиром, укладаючи їх зверху зраз. Спробуйте.

Опис приготування:

Отже, вчимося робити зрази по-французьки. Що необхідно знати про це блюдо до того, як ви почнете його готувати? перше - зрази по-французьки запікаються в духовці, а не обсмажуються. Друге - фарш, свинячий або яловичий, можна змішати і навіть додати трохи курячого, якщо є бажання. Ось і всі головні секрети. Тепер приступаємо до приготування.

1. Спочатку поставте 3 яйця варитися круто.

2. Приготуйте фарш. Змішайте фарш з кефіром і одним яйцем.

3. Варені яйця поставте в холодну воду охолоджуватися.

4. Поки яйця остигають, почистіть і дрібно нарубати ріпчасту цибулю.

5. Обсмажте цибулю до золотистого кольору на рослинній олії.

6. Яйця поріжте дрібно і змішайте см цибулею. Додати сіль. Начинка є.

7. Візьміть долонею трохи фаршу, зліпите з нього корж і в центр покладіть начинку з яйця і цибулі.

8. Зверху накрийте начинку ще однієї коржем з фаршу. Слепите зразу.

9. Викладайте зрази по-французьки на деко, застелена пекарської папером або змащений олією.

10. На кожну зразу покладіть один-два скибочки помідора і шматочок твердого сиру.

11. Запікайте зрази по-французьки в розігрітій на 180 градусів духовці близько 30 хвилин, до повної готовності.

Смачного.

  • Фарш - 1400 грам (свинячий або яловичий.)
  • Яйце - 4 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Твердий сир - 100 грам
  • Кефір - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
Отже, вчимося робити зрази по-французьки. Що необхідно знати про це блюдо до того, як ви почнете його готувати? перше - зрази по-французьки запікаються в духовці, а не обсмажуються. Друге - фарш, свинячий або яловичий, можна змішати і навіть додати трохи курячого, якщо є бажання. Ось і всі головні секрети. Тепер приступаємо до приготування.

1. Спочатку поставте 3 яйця варитися круто.

2. Приготуйте фарш. Змішайте фарш з кефіром і одним яйцем.

3. Варені яйця поставте в холодну воду охолоджуватися.

4. Поки яйця остигають, почистіть і дрібно нарубати ріпчасту цибулю.

5. Обсмажте цибулю до золотистого кольору на рослинній олії.

6. Яйця поріжте дрібно і змішайте см цибулею. Додати сіль. Начинка є.

7. Візьміть долонею трохи фаршу, зліпите з нього корж і в центр покладіть начинку з яйця і цибулі.

8. Зверху накрийте начинку ще однієї коржем з фаршу. Слепите зразу.

9. Викладайте зрази по-французьки на деко, застелена пекарської папером або змащений олією.

10. На кожну зразу покладіть один-два скибочки помідора і шматочок твердого сиру.

11. Запікайте зрази по-французьки в розігрітій на 180 градусів духовці близько 30 хвилин, до повної готовності.

Смачного.

Схожі рецепти