Зрази по-французьки
(покроковий рецепт з фото)
Зрази по-французьки дуже ситне і смачне блюдо. А так же незвичайне. Зрази я запікаю з помідорами і сиром, укладаючи їх зверху зраз. Спробуйте.
Отже, вчимося робити зрази по-французьки. Що необхідно знати про це блюдо до того, як ви почнете його готувати? перше - зрази по-французьки запікаються в духовці, а не обсмажуються. Друге - фарш, свинячий або яловичий, можна змішати і навіть додати трохи курячого, якщо є бажання. Ось і всі головні секрети. Тепер приступаємо до приготування.
1. Спочатку поставте 3 яйця варитися круто.
2. Приготуйте фарш. Змішайте фарш з кефіром і одним яйцем.
3. Варені яйця поставте в холодну воду охолоджуватися.
4. Поки яйця остигають, почистіть і дрібно нарубати ріпчасту цибулю.
5. Обсмажте цибулю до золотистого кольору на рослинній олії.
6. Яйця поріжте дрібно і змішайте см цибулею. Додати сіль. Начинка є.
7. Візьміть долонею трохи фаршу, зліпите з нього корж і в центр покладіть начинку з яйця і цибулі.
8. Зверху накрийте начинку ще однієї коржем з фаршу. Слепите зразу.
9. Викладайте зрази по-французьки на деко, застелена пекарської папером або змащений олією.
10. На кожну зразу покладіть один-два скибочки помідора і шматочок твердого сиру.
11. Запікайте зрази по-французьки в розігрітій на 180 градусів духовці близько 30 хвилин, до повної готовності.
Смачного.
- Фарш - 1400 грам (свинячий або яловичий.)
- Яйце - 4 штуки
- Помідор - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Твердий сир - 100 грам
- Кефір - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Спочатку поставте 3 яйця варитися круто.
2. Приготуйте фарш. Змішайте фарш з кефіром і одним яйцем.
3. Варені яйця поставте в холодну воду охолоджуватися.
4. Поки яйця остигають, почистіть і дрібно нарубати ріпчасту цибулю.
5. Обсмажте цибулю до золотистого кольору на рослинній олії.
6. Яйця поріжте дрібно і змішайте см цибулею. Додати сіль. Начинка є.
7. Візьміть долонею трохи фаршу, зліпите з нього корж і в центр покладіть начинку з яйця і цибулі.
8. Зверху накрийте начинку ще однієї коржем з фаршу. Слепите зразу.
9. Викладайте зрази по-французьки на деко, застелена пекарської папером або змащений олією.
10. На кожну зразу покладіть один-два скибочки помідора і шматочок твердого сиру.
11. Запікайте зрази по-французьки в розігрітій на 180 градусів духовці близько 30 хвилин, до повної готовності.
Смачного.