Рецепт Зрази картопляні з фаршем фото

Зрази картопляні з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Зрази
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Зрази - це прекрасне блюдо, яке підходить як для обіду, так і для вечері. Якщо ви мрієте дізнатися, як приготувати зрази картопляні з фаршем, то залишайтеся з нами, і у вас все вийде!

Опис приготування:

Картопляні зрази з фаршем стануть улюбленою стравою у вашій родині, адже це не тільки смачно, але ще і поживно. Споконвіку картопляні зрази були відмінним способом підкріпитися, а їх рецепт передавався з покоління в покоління. Зараз ви дізнаєтеся, як готувати картопляні зрази з фаршем так, щоб це блюдо залишилося в вашому ТОПі після першого приготування. Від рецепта можна відходити, замінюючи м'ясо свинини на курку або яловичину, також можна міняти спеції, додаючи їх по своїм смаковим уподобанням. Подавати зрази можна зі сметаною, часником і зеленню.

  • Картопля - 12 штук
  • Олія соняшникова - 200 мілілітрів(rafinirovannoe)
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 3 чайних ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 0, 5 штуки
  • Панірувальні сухарі - 5 Ст. Ложок
  • Свинячий фарш - 350 грам
  • Яйця курячі - 1 штука
1
Для початку підготуємо всі продукти. Очищаємо картоплю, нарізаємо його шматочками і складаємо в каструлю. Заливаємо все водою і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, після чого солимо і варимо до повної готовності.
2
Паралельно готуємо свинячий фарш. Обсмажуємо його на розпеченій сковороді з соняшниковою олією. Тримаємо фарш на вогні до тих пір, поки він не посвітлішає.
3
Слідом додаємо до фаршу ріпчасту цибулю, попередньо дрібно нарізавши його. У суміш додаємо перець і сіль, гарненько все перемішуємо.
4
Очищаємо моркву і натираємо її на крупній тертці. Додаємо моркву до фаршу і перемішуємо до однорідної маси. Обсмажуємо фарш з овочами до повної готовності і перекладаємо в окремий посуд.
5
Зливаємо з відвареної картоплі зайву воду, потім додаємо туди куряче яйце і борошно. Замішуємо картопляне тісто.
6
Формуємо з картопляного тіста коржі, в середину викладаючи фарш. Після цього накриваємо зрази ще одним шаром тіста і обвалюють їх в панірувальних сухарях.
7
На розпечену сковороду з рослинним маслом викладаємо готові зрази і обсмажуємо їх з двох сторін. Блюдо готово, смачного!

Схожі рецепти