Зимовий салат зі свіжої зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування відмінного і корисного салату з сумішшю свіжих овочів, зелені і вареними яйцями.
Взимку свіжі овочі та зелень сприймаються на «ура». Щоб зробити задоволення від поглинання свіжих вітамінів ще більше, скористайтеся даними рецептом - його оригінальна заливка буде дуже доречним!
- Часнику - 2-3 зубчиків
- Солі - 1/3 чайних ложки
- Чорного перцю - 1/3 чайних ложки
- Лимонного соку - 50 грам
- Вишневого або яблучного оцту - 1 Ст. Ложка
- Оливкового масла - 1/3 склянки
- Зелений - 12 склянок
- Яйця - 3 штуки
1. Яйця зварити круто. Для цього помістити їх в каструлю в один шар, залити водою і варити на невеликому вогні близько 10 хвилин. Після цього залити яйця холодною водою і дати їм охолонути.
2. Ви можете брати будь-яку зелень - листову капусту, шпинат, синій і зелений салат латук, петрушку, Kinzu і Т. Р. В самих бажаних для вас пропорціях. Її потрібно помити, обтрусити від води і подрібнити. Салат можна порвати руками.
3. В окремій чаші змішати товчений часник, сіль і перець, влити туди оцет з лимонним соком, і відразу ж змішати з маслом. Відставити мінімум на 5 хвилин настоятися.
4. Яйця очистити і порізати будь-якими шматочками - кубиками або часточками.
5. У чаші із заправкою акуратно перемішати зелень і яйця. Салат готовий, і його слід відразу ж подавати до столу.