Зимовий мандариновий напій
(покроковий рецепт з фото)
Ароматний мандариновий напій обов'язково потрібно приготувати в зиязикай час і пригостити своїх рідних і друзів. Не забудьте додати різні прянощі, щоб смак напою став більш яскравим і ароматним.
Якщо у вас залишилися незатребуваними мандарини після святкового столу або в будні, то просто приготуйте з них вітамінний напій, який сподобається до смаку не тільки вам, але і вашим рідним. Подавати його можна як в гарячому, так і в охолодженому вигляді з будь-якими спеченими десертами.
- Мандарин - 3-4 штук
- Вода - 700 мілілітрів
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Обкладинка - 2 штуки
- Бадьян - 2 штуки
- Ванільний цукор - 0, 25 чайних ложки
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Мандарини ошпарьтеокропом, один з них наріжте кружальцями разом зі шкіркою, інші очистіть і відокремте часточки один від одного. Викладіть нарізки цитрусових в каструлю або ківш.
Всипте цукор, ванільний цукор або капніть ванільний ароматизатор, викладіть палички кориці і зірочки бадьяна. За бажанням замість паличок кориці використовуйте мелену спецію - приблизно 0, 25 ç.l.
Влийте воду в ємність і помістіть її на плиту, включаючи максимальний нагрів.
Доведіть вміст ємності до кипіння, нагрівання зменшіть і млоїте напій приблизно 15 хвилин, потім нагрівання вимкніть і накрийте ємність кришкою, залиште ще на 15 хвилин.
Розлийте пряний зиязикай мандариновий напій в стакани і в глечик, подайте до столу теплим разом з будь-випічкою.