Рецепт Жюльєн в мікрохвильовці фото

Жюльєн в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Гриби
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Ця гаряча закуска з грибів і курки - справжня знахідка в разі, коли до вас несподівано нагрянули гості. Сьогодні я розповім, як зробити жульєн в мікрохвильовці!

Опис приготування:

У Росії трохи змінений спосіб нарізки інгредієнтів для цього блюда, замість того щоб нарізати соломкою, нам звичніше нарізати продукти маленькими шматочками. Але від цього смак і якість страви нічого не втрачають - повірте мені. У Франції прийнято подавати жульєн в маленьких порційних горщиках. Якщо у вас їх немає - нічого страшного. Я впевнена, що у кожної господині є посуд, в якій можна порційно приготувати і подати жульєн. Цей простий рецепт приготування страви в мікрохвильовій печі не раз виручав мене. Сподіваюся - виручить і вас!

1. Нарізаємо філе курки на невеликі кубики або соломкою.

2. Укладаємо в посуд для мікрохвильовки, додаємо пару ложок води. Накриваємо кришкою і ставимо в мікрохвильовку на повну потужність хвилин на 8-10.

3. Поки курка готується, чистимо і моєму гриби. Нарізаємо так само, як курку.

4. Відправляємо гриби до курки на 5-6 хвилин.

5. Готуємо соус - змішуємо вершки, борошно, сіль і спеції.

6. Розкладаємо куряче філе з грибами по маленьким горшочкам або піалках.

7. Натираємо сир на крупній тертці. Заливаємо соусом курку з грибами і посипаємо сиром.

8. Ставимо в мікрохвильовку на повну потужність (якщо є режим конвекція - можна його включити) з 5-7 хвилин.

Жюльєн готовий! Якщо у вас є французький батон - можна подати його до столу і у вас буде майже французький вечір

  • Куряче філе - 300 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Сир - 100 грам
  • Вершки - 150 грам
  • Сухі прянощі - 2-3 Щепоток (за смаком)
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 2 Ст. Ложки
У Росії трохи змінений спосіб нарізки інгредієнтів для цього блюда, замість того щоб нарізати соломкою, нам звичніше нарізати продукти маленькими шматочками. Але від цього смак і якість страви нічого не втрачають - повірте мені. У Франції прийнято подавати жульєн в маленьких порційних горщиках. Якщо у вас їх немає - нічого страшного. Я впевнена, що у кожної господині є посуд, в якій можна порційно приготувати і подати жульєн. Цей простий рецепт приготування страви в мікрохвильовій печі не раз виручав мене. Сподіваюся - виручить і вас!

1. Нарізаємо філе курки на невеликі кубики або соломкою.

2. Укладаємо в посуд для мікрохвильовки, додаємо пару ложок води. Накриваємо кришкою і ставимо в мікрохвильовку на повну потужність хвилин на 8-10.

3. Поки курка готується, чистимо і моєму гриби. Нарізаємо так само, як курку.

4. Відправляємо гриби до курки на 5-6 хвилин.

5. Готуємо соус - змішуємо вершки, борошно, сіль і спеції.

6. Розкладаємо куряче філе з грибами по маленьким горшочкам або піалках.

7. Натираємо сир на крупній тертці. Заливаємо соусом курку з грибами і посипаємо сиром.

8. Ставимо в мікрохвильовку на повну потужність (якщо є режим конвекція - можна його включити) з 5-7 хвилин.

Жюльєн готовий! Якщо у вас є французький батон - можна подати його до столу і у вас буде майже французький вечір

Схожі рецепти