Жульєн з сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і дуже поширене блюдо, яке можна готувати практично з любойначінкой. Жульєн з риби або морепродуктів не менше смачніше, ніж жульен з іншими інгредієнтами.
Перед початком приготування лосось слід очистити від шкірки і прибрати всі кістки. Креветки, в свою чергу, потрібно відварити, почистити і відправити в кокотницу. Соус робити не варто - для даного жульєну підійдуть звичайні вершки. Такий ось простий рецепт приготування, а морепродукти можна брати на ваш смак.
- Креветки - 300 грам
- Лосось - 300 грам
- Сир - 100 грам
- Вершки - 40 грам
- Зелень петрушки - 1 За смаком
1. Нарізаємо лосось. Рибу можна взяти будь-яку. Головне, щоб вона була червона. Дуже часто я готую жульен з сьомги - смак просто приголомшливий!
2. Варимо креветки і на дно кокотніци викладаємо вже чищення і не нарізані морепродукти.
3. Покриваємо креветки шаром вершків (або сметани), а зверху викладаємо нарізаний лосось. Тепер знову заливаємо вершками, солимо і перчимо до смаку.
4. Зверху посипаємо сиром і ставимо в духовки на п'ятнадцять хвилин. За цей час жульен покриється красивою рум'яною скоринкою. При подачі прикрасьте зеленню петрушки.