Рецепт Жульєн з сьомги фото

Жульєн з сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти, Сьомга, Червона риба
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Смачне і дуже поширене блюдо, яке можна готувати практично з любойначінкой. Жульєн з риби або морепродуктів не менше смачніше, ніж жульен з іншими інгредієнтами.

Перед початком приготування лосось слід очистити від шкірки і прибрати всі кістки. Креветки, в свою чергу, потрібно відварити, почистити і відправити в кокотницу. Соус робити не варто - для даного жульєну підійдуть звичайні вершки. Такий ось простий рецепт приготування, а морепродукти можна брати на ваш смак.

  • Креветки - 300 грам
  • Лосось - 300 грам
  • Сир - 100 грам
  • Вершки - 40 грам
  • Зелень петрушки - 1 За смаком
жульєн з сьомги - фото крок 1
1. Нарізаємо лосось. Рибу можна взяти будь-яку. Головне, щоб вона була червона. Дуже часто я готую жульен з сьомги - смак просто приголомшливий!
жульєн з сьомги - фото крок 2
2. Варимо креветки і на дно кокотніци викладаємо вже чищення і не нарізані морепродукти.
жульєн з сьомги - фото крок 3
3. Покриваємо креветки шаром вершків (або сметани), а зверху викладаємо нарізаний лосось. Тепер знову заливаємо вершками, солимо і перчимо до смаку.
жульєн з сьомги - фото крок 4
4. Зверху посипаємо сиром і ставимо в духовки на п'ятнадцять хвилин. За цей час жульен покриється красивою рум'яною скоринкою. При подачі прикрасьте зеленню петрушки.

Схожі рецепти