Рецепт Желатин (десерт) фото

Желатин (десерт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Фрукти , Желатин , Чорниця , Мандарин
Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , Полудень , День народження
Солодке , Десерти , Желе
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Я хочу запропонувати вам рецепт дуже легкого і неймовірно красивого десерту. Дивіться, як приготувати желатин (десерт). Під желатином тут, звичайно, мається на увазі желе, яке приготуємо з фруктами.

Опис приготування:

Ви тільки подивіться, яка краса у нас вийде. Якщо ви заллєте желе в невеликі силіконові формочки, то в результаті отримаєте цікаві желейні цукерки з фруктами. Це буде дуже оригінально виглядати на будь-який столі і, звичайно, дуже сподобається діткам.

  • Желатин - 4 грами (або якщо-якщо)
  • Вода - 400 мілілітрів
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Ванільний екстракт - За смаком
  • Фрукти, ягоди - 200 грам (у мене мандарин і чорниця)
желатин (десерт) - фото крок 1
Я беру агар-агар і всипав у воду, потім кип'ячу хвилинку, ставлю вогонь на мінімум і варю 5 хвилин. Якщо використовуєте желатин, залийте його кількома ложками холодної води, а решту воду закип'ятіть. Потім додайте в неї желатин, перемішайте і ненадовго залиште.
желатин (десерт) - фото крок 2
Додайте в рідину цукор і за бажанням ванільний екстракт. Дайте цукру розчинитися. У порційні піали покладіть чорницю і шматочки мандаринів. Залийте їх желе.
желатин (десерт) - фото крок 3
Залиште желе на 15 хвилин при кімнатній температурі, щоб зчепилося, потім перенесіть в холодильник до повного застигання.

Схожі рецепти