Зелений салат без майонезу
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.
Пропоную вашій увазі самий зелений, вітамінний і корисний салат зі свіжих овочів і зелені. Навесні і влітку організму необхідно набратися сил і бадьорості!
Опис приготування:
У салат можете додавати будь-яку зелень, яку ви любите. У моєму варіанті за рахунок додавання черемші і руколи, салат виходить досить пікантним і цікавим за смаком. Заправляю я його, як правило, натуральним йогуртом. Але можна зробити вибір на користь рослинного масла. В цьому випадку, салат підійде веганам і тим, хто дотримується сироїдіння. Розповім детально, як приготувати зелений салат без майонезу.
- Капуста пекінська - 200 грам
- Огірок - 2 штуки
- Цибуля - 30 грам
- Рукола - 30 грам
- Цибуля зелена - 30 грам
- Кріп - 20 грам
- Йогурт натуральний - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі та зелень помийте, обсушити.
Рукколу трохи порвіть руками і викладіть в миску.
Поріжте всю зелень - черемша, цибуля, кріп і викладіть в миску.
Потім додайте нарізану пекінську капусту й огірки.
Заправте салат йогуртом, посоліть і поперчіть за смаком.
Смачного!