Рецепт Завертон фото

Завертон
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Лаваш, Крабові палички
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Чудовий, смачний і дуже презентабельний рулет, який можна подати на святковий стіл в якості закуски. Готується дуже швидко і досить просто. Пригощайтеся!

З начинками завертона можна весь час експериментувати і отримувати нові смаки! Це може бути м'ясний, рибний або овочевий рулет! Я розповім вам, як приготувати завертон з крабовими паличками - одна з найпопулярніших начинок. До речі, завертон - відмінний перекус для виходу на природу.

  • Лаваш тонкий - 1-2 штук
  • Крабові палички - 150 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Кріп - пучок (невеликий)
  • Майонез - За смаком
завертон - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Лаваш розділіть на 3 рівних прямокутника шириною не менше 20 см, якомога більше.
завертон - фото крок 2
Перший шар лаваша змастіть за допомогою силіконової кисті майонезом, посипте сиром, натертим на дрібній тертці.
завертон - фото крок 3
Другий лаваш кладемо на перший, змащуємо майонезом і розподіляємо натерті крабові палички.
завертон - фото крок 4
Третій лаваш також укладаємо зверху, змащуємо майонезом і посипаємо кропом.
завертон - фото крок 5
Акуратно згорніть лаваш в рулет.
завертон - фото крок 6
Краї рулету відріжте, рулет розділіть на 2 частини і подавайте до столу. На столі розріжте порційно.
завертон - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти