Завертон
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий, смачний і дуже презентабельний рулет, який можна подати на святковий стіл в якості закуски. Готується дуже швидко і досить просто. Пригощайтеся!
З начинками завертона можна весь час експериментувати і отримувати нові смаки! Це може бути м'ясний, рибний або овочевий рулет! Я розповім вам, як приготувати завертон з крабовими паличками - одна з найпопулярніших начинок. До речі, завертон - відмінний перекус для виходу на природу.
- Лаваш тонкий - 1-2 штук
- Крабові палички - 150 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Кріп - пучок (невеликий)
- Майонез - За смаком
![завертон - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/zaverton-560213.webp)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Лаваш розділіть на 3 рівних прямокутника шириною не менше 20 см, якомога більше.
![завертон - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/zaverton-560214.webp)
Перший шар лаваша змастіть за допомогою силіконової кисті майонезом, посипте сиром, натертим на дрібній тертці.
![завертон - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/zaverton-560215.webp)
Другий лаваш кладемо на перший, змащуємо майонезом і розподіляємо натерті крабові палички.
![завертон - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/zaverton-560218.webp)
Третій лаваш також укладаємо зверху, змащуємо майонезом і посипаємо кропом.
![завертон - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/zaverton-560219.webp)
Акуратно згорніть лаваш в рулет.
![завертон - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/zaverton-560220.webp)
Краї рулету відріжте, рулет розділіть на 2 частини і подавайте до столу. На столі розріжте порційно.
![завертон - фото крок 7](https://kuhari.com.ua/img/zaverton-560221.webp)
Смачного!