Заправка з моркви і цибулі на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся корисним і простим рецептом заправки з моркви і цибулі на зиму! Ви легко зможете її приготувати. Взимку можна додавати не тільки в борщ, але і в гарніри, в супи або до м'ясних страв. Спробуйте!
Ця смачна заправка з моркви і цибулі на зиму - універсальний спосіб додати вітамінний елемент до ваших стандартним страв! Спробуйте обов'язково, її можна використовувати при готуванні практично всього, на що вистачить вашої фантазії!
- Морква - 1.5 кілограма
- Цибуля - 1.5 кілограма
- Помідори - 1 кілограм
- Зелень - 300 грам
- Сіль - 600 грам
1. Всі овочі ретельно миємо, чистимо і подрібнюємо будь-яким зручним вам способом. Викладаємо в каструлю або в миску всі, крім помідорів. Перемішаємо руками, щоб сіль розподілилася рівномірно.
2. Потім додамо помідори, ще раз перемішати (вже акуратніше, щоб не придушити сік з помідорів).
3. Перемішаємо ще раз. За бажанням можна ще й перцю покласти.
4. Зберігаємо в чистих банках в холодильнику. За рахунок високого вмісту солі така заправка може стояти довго!