Заправка з кінзи і лайма
(покроковий рецепт з фото)
Заправка для салатів також важлива, як і самі продукти в складі. Неправильний смак може зіпсувати страву. Я ж пропоную створити рівновагу цим рецептом. Свіжий і незвичайний рецепт вам стане в нагоді.
Прочитайте про те, як приготувати заправку з кінзи і лайма. Вона однаково добре підійде для свіжих салатів з овочів і м'ясних варіантів. А ще рецепт може виступати в якості соусу для стейків, шашлику або печеного м'яса. Смак заправки неоднозначний, одночасно кислий, пряний, солоний і гострий.
- Грецький йогурт - 100 грам
- Перець халапеньо - 1 штука
- Сік лайма - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
- Braai - 1 пучок
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
1. Промийте кінзу. Чистий Chesnok. Перець розрізати на великі шматки.
2. Потім всі інгредієнти зі складу перекладіть в блендер, крім масла.
3. Подрібніть продукти в кашку. Потім влийте масло.
4. Все перемішайте. Заправка готова! приємною дегустації!