Запіканка рисова з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочеться чогось ситного і смачного - тоді записуємо собі цей рецепт запіканки рисової з фаршем. Стане в нагоді при будь-яких обставинах!
Для приготування запіканки рисової з фаршем нам знадобиться круглий рис (хоча, можна і інший використовувати), яловичий фарш і спеції за смаком. Я пробувала робити зі свинячим фаршем, але сильно жирно виходить. Подібну запіканку я готую в мультиварці або в духовці. Готову страву схоже на пиріг, подавати можна з зеленню або сметаною.
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 60 грам
- Сіль - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 350 грам
- Яйце - 3 штуки
- Фарш - 500 грам
- Мал - 340 грам
Підготуйте інгредієнти.
Для початку замочіть рис, потім відваріть, можна не до повної готовності. Інакше в запіканці він потім буде розвалюватися.
Яйця збиваємо, додаємо сметану, потім з'єднуємо з остиглим рисом.
Лук обсмажуємо, додаємо фарш і спеції. Перемішуємо.
У форму для запікання або чашу мультиварки викладаємо половину рису, потім фарш, знову зверху рис.
Запікаємо при 180 З до рум'яної скоринки. Смачного!
Запікаємо при 180 З до рум'яної скоринки. Смачного!