Запечений сир фета з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Є такі страви, про існування яких ти навіть не підозрюєш. Але коли спробуєш, то думаєш, чому ж раніше я їх не готувала? Це відноситься до даного цікавого рецептом. Він вразить вас!
Прочитайте про те, як приготувати запечений сир фета з помідорами. Про те, що ці продукти поєднуються сумніви навіть немає. А ось що стосується того, як вони тут виглядають, то це щось новеньке. Таке свіжий подих в наші звичні рецепти. Вийшла тепла закуска, яка цілком зійде за гарнір до стейку, наприклад.
- Фета - 240 грам
- Помідор черрі - 300 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Каперси консервовані - 1, 5 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Цукор білий - 1 щіпка
Спочатку дрібно нашатковану часник обсмажити пару хвилин, помішуючи, в розпеченому маслі.
Потім на сковороду додайте половинки помідорів. Помішуючи, смажте овочі ще 2 хвилини.
А в кінці додайте каперси. Перемішайте і вимкніть вогонь.
Перекладіть овочі в форму для випічки. У центр викладіть шматок сиру.
Запікайте блюдо в духовці при середній температурі 4 хвилини. Все готово! Насолоджуйтесь!