Рецепт Запечені перці фото

Запечені перці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запечені перці - це і гарнір до основної страви, і сніданок, і навіть салат. Головне - смачно!

Опис приготування:

Я запечені перці пробував подавати і просто як закуску, і як гарнір до гарячого м'ясної страви, і як холодний салат - і у всіх випадках блюдо дуже смачно, всі залишилися задоволені. Готується дуже просто і швидко, а виглядає, як ви бачите на фото, барвисто і ефектно. Сподіваюся, мій рецепт з фото допоможе вам приготувати запечені перці максимально смачними. Успіхів!

  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Грецькі горіхи - 30 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Пучок петрушки - 1 штука
запечені перці - фото крок 1
Для початку помиємо перець, наріжемо на дольки (як на фото), видалимо насіння і серцевини.
запечені перці - фото крок 2
Часточки кладемо в посуд для запікання і ставимо на 40 хвилин в духовку, розігріту до 180 градусів. Одночасно при цьому, дрібно нарізаємо часник.
запечені перці - фото крок 3
Дрібно рубаємо петрушку.
запечені перці - фото крок 4
За допомогою блендера подрібнюємо в крихту наші волоські горіхи.
запечені перці - фото крок 5
Коли перці спечуть - перекладаємо їх в окрему страву, туди ж додаємо рубаний часник і волоські горіхи. Поливаємо лимонним соком і оливковою олією, після чого відправляємо в холодильник на 1 час.
запечені перці - фото крок 6
Охолоджені перці можна подавати до столу, посипавши їх свіжою петрушкою. Прикрасити можна цілими волоськими горіхами. Якщо хочете гаряче блюдо - зігрійте його в духовці ще раз.

Схожі рецепти