Запечені мідії з лимонним соусом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Рецепт приготування екзотичної закуски з молюсків.
Помістити мідії у велику миску, залити водою, поставити в холодильник і витримайте протягом декількох годин. Це дозволить відкрити мідії і ретельно очистити.
Розігріти духовку за 15 хвилин до готування. Зробити соус. Змішайте розтоплене вершкове масло, Лимонний сік, сіль, тертий часник і нарізану петрушку. Прибрати мідії з холодильника. Викласти молюсків на лоток для випічки (деко) і залити приготованим раніше соусом. Випікати до готовності.
- Слівосное масло - 1/4 штуки (розтопити)
 - Лимон - 1 штука (тільки сік)
 - Тертий часник - 1 Чайна ложка
 - Сіль - 1 щіпка (за смаком)
 - Петрушка - 1 Чайна ложка
 
Помістити мідії у велику миску, залити водою, поставити в холодильник і витримайте протягом декількох годин. Це дозволить відкрити мідії і ретельно очистити.
Розігріти духовку за 15 хвилин до готування. Зробити соус. Змішайте розтоплене вершкове масло, Лимонний сік, сіль, тертий часник і нарізану петрушку. Прибрати мідії з холодильника. Викласти молюсків на лоток для випічки (деко) і залити приготованим раніше соусом. Випікати до готовності.
 
                        
                        
                    Розігріти духовку за 15 хвилин до готування. Зробити соус. Змішайте розтоплене вершкове масло, Лимонний сік, сіль, тертий часник і нарізану петрушку. Прибрати мідії з холодильника. Викласти молюсків на лоток для випічки (деко) і залити приготованим раніше соусом. Випікати до готовності.