Рецепт Запечені мідії з лимонним соусом фото

Запечені мідії з лимонним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Мідії і гребінці
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На вечерю
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 35 хв.

Рецепт приготування екзотичної закуски з молюсків.

Опис приготування:

Помістити мідії у велику миску, залити водою, поставити в холодильник і витримайте протягом декількох годин. Це дозволить відкрити мідії і ретельно очистити.

Розігріти духовку за 15 хвилин до готування. Зробити соус. Змішайте розтоплене вершкове масло, Лимонний сік, сіль, тертий часник і нарізану петрушку. Прибрати мідії з холодильника. Викласти молюсків на лоток для випічки (деко) і залити приготованим раніше соусом. Випікати до готовності.

  • Слівосное масло - 1/4 штуки (розтопити)
  • Лимон - 1 штука (тільки сік)
  • Тертий часник - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
  • Петрушка - 1 Чайна ложка
Помістити мідії у велику миску, залити водою, поставити в холодильник і витримайте протягом декількох годин. Це дозволить відкрити мідії і ретельно очистити.

Розігріти духовку за 15 хвилин до готування. Зробити соус. Змішайте розтоплене вершкове масло, Лимонний сік, сіль, тертий часник і нарізану петрушку. Прибрати мідії з холодильника. Викласти молюсків на лоток для випічки (деко) і залити приготованим раніше соусом. Випікати до готовності.

Схожі рецепти