Запечені маслюки
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше, ніж приготовані запечені маслюки в домашніх умовах? Готуються гриби швидко і виходять дуже смачними. Я готую їх разом з куркою.
Мій експеримент з грибами і куркою вийшов на славу! Дуже раджу всім класичний рецепт запечених маслюків з куркою і в сметанному соусі. Якщо ви хочете побалувати своїх домашніх і здивувати навіть вимогливих гостей, то рекомендую вам приготувати маслюки саме за цим рецептом.
- Масло - 500 грам
- Цибуля - 1 штук
- Стегенця - 2 штуки
- Крем - 100 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Ось такі красені-маслюки ми принесли додому. Я вирішила трохи поекспериментувати і приготувати запечені маслюки в домашніх умовах разом з стегенцями. Так і ситніше і дуже смачно.
2. Помийте ретельно гриби, а ще краще замочіть їх перед цим на деякий час, поки займаєтеся своїми справами. Потім наріжте і відправте на сковороду смажитися.
3. Немного припустив, відправляйте до грибам нашатковану цибулю і смажте до готовності. Не забудьте посолити і поперчити за смаком.
4. Коли гриби будуть готові, додайте до них сметану, накрийте кришкою і припустити на повільному вогні ще близько 15 хвилин.
5. Тепер викладіть на форму для випікання стегенця і полийте зверху смаженими грибами в сметані. Відправляйте в духовку на одну годину, відрегулювати температуру до 170 градусів.
6. Ось такими красивими вийшли наші масляткі, а разом з куркою і сметанним соусом вони смакують просто чудово!