Запечені курячі ніжки з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Це класичний рецепт смачного гарячого блюда. Дуже швидко, просто і смачно! Спробуйте приготувати з майонезом і гірчицею "махеев'"! З наступаючим!
Усе, що потрібно - нарізати продукти, змішати маринад, злегка замаринувати і відправити в духовку. Смачне гаряче з гарніром готується простіше простого. Пікантний маринад ви приготуєте за дві секунди, змішавши гірчицю і майонез "махеев'" .
- Куряче стегно - 2 штуки (можна взяти стегенця)
- Картопля - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - 3 Ст. Ложки(1 ст.Л. Для курки, 2 ст.Л. Для картоплі)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
Підготуємо продукти.
Готуємо маринад для курячого м'яса. У чашку викладаємо майонез, гірчицю і сіль.
Добре перемішуємо масу.
У підготовлений маринад викладаємо курячі стегна. Накриваємо чашку і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
Нарізаємо картопля, цибуля і часник.
Викладаємо овочі в чашку. Додаємо майонез і сіль (за смаком).
Добре перемішуємо.
У глибоку форму викладаємо овочі з майонезом. Поверх овочів викладаємо замариновані курячі стегна. Розміщуємо глибоку форму в розігріту духовку.
Запікаємо 1 час при 180 градусах.
Подаємо, додавши зелень.
Смачного!
З наступаючим!