Рецепт Курині ніжки, запечені в тесті фото

Курині ніжки, запечені в тесті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Птах, Курка, Дріжджове тісто, Курині ніжки
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На вечерю, На святковий стіл
Випічка, Страви в тесті

Два страви в одному - і хлібець і м'ясо. Смачно! Для домашнього вечері саме те

Зазвичай курячі ніжки готують в листковому тісті. Пропоную вам менш поширений рецепт - ніжки в дріжджовому тесті. Це теж смачно, і поживно. Тісто просочується соком від начинки і я навіть не знаю, що швидше з'їдається - тісто або куряча ніжка Розповідаю, як зробити курячі ніжки, запечені в тесті.

1.Насамперед поставимо тісто. У теплій воді розчинити сухі дріжджі з цукром і сіллю. Додати рослинне масло і всипати борошно. Вимісити еластичне тісто і поставити його в теплому місці на 1 час.

2. Курячі ніжки відварити хвилин 20 зі спеціями і сіллю, потім обсмажити на сильному вогні до рум'яної скоринки.

3. Печериці та цибулю посмажити на невеликій кількості рослинного масла. Посолити, поперчити.

4. Тісто підійшло, обмять його і розділити на 5 частин. З кожної частини зробити корж, в центр кожної викласти обсмажені гриби і куряче стегенце. Зібрати тісто навколо кісточки і перев'язати стеблом кропу або петрушки.

5. Змастити тісто олією або жовтком і випікати хвилин 25 в духовці при 200 градусах.

Смачного!

  • Борошно - 4 склянки
  • Вода - 320 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки(1 ложка - в тісто, інше - для курячої ніжки і грибів)
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок(3 ложки в тісто, 1 - для піджарки курячої ніжки, 1 - для грибів)
  • Сухі дріжджі - 2, 5 чайних ложки
  • Курині ніжки - 5 штук
  • Печериці - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
Зазвичай курячі ніжки готують в листковому тісті. Пропоную вам менш поширений рецепт - ніжки в дріжджовому тесті. Це теж смачно, і поживно. Тісто просочується соком від начинки і я навіть не знаю, що швидше з'їдається - тісто або куряча ніжка Розповідаю, як зробити курячі ніжки, запечені в тесті.

1.Насамперед поставимо тісто. У теплій воді розчинити сухі дріжджі з цукром і сіллю. Додати рослинне масло і всипати борошно. Вимісити еластичне тісто і поставити його в теплому місці на 1 час.

2. Курячі ніжки відварити хвилин 20 зі спеціями і сіллю, потім обсмажити на сильному вогні до рум'яної скоринки.

3. Печериці та цибулю посмажити на невеликій кількості рослинного масла. Посолити, поперчити.

4. Тісто підійшло, обмять його і розділити на 5 частин. З кожної частини зробити корж, в центр кожної викласти обсмажені гриби і куряче стегенце. Зібрати тісто навколо кісточки і перев'язати стеблом кропу або петрушки.

5. Змастити тісто олією або жовтком і випікати хвилин 25 в духовці при 200 градусах.

Смачного!

Схожі рецепти