Запечена перець з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Обожнюю фаршировані овочі, наприклад, перець або кабачок з якою-небудь соковитою начинкою. А ще якщо зверху натерти сир і запекти в духовці… ммм! Ділюся саме таким рецептом страви з вами.
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати запечений перець з грибами і куркою. Дуже мені полюбилася ця фарширування, вже випробувала її не раз. Як гарнір підійдуть овочі або картопляне пюре. Хоча можна наїстися без нього. Одним словом виходить дуже повноцінний смакової набір.
- Печериці - 300 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Болгарський перець - 3 штуки
- Окіст курячий копчений - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Перець промийте і розріжте навпіл. Вичистіть з нього насіння і перетинки.
Vskipyatite 2-3 літра води. Закиньте в киплячу воду перець на 3 хвилини.
Курку очистіть від шкури і кісток. Філе наріжте маленькими кубиками.
Помідори обдайте окропом, щоб зняти шкірку, а саму м'якоть нарізати.
Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Обсмажте його в маслі до легкої рум'яності.
Потім додайте до цибулі подрібнену і почищену моркву.
Потім відправте в сковороду промиті і нарізані дрібно печериці. Посоліть і додайте перець. Перемішайте і тушкуйте 15 хвилин. Після додайте помідори і курку.
Натріть в сковороду половину сиру. Перемішайте інгредієнти. Готуйте їх на вогні ще 3 хвилини.
Деко застеліть пергаментним папером. Змастіть її маслом. Викладіть перці і закладіть в них начинку зі сковороди. Зверху засипте залишився сир.
Прекрасні перчики запікайте півгодини в духовці при 180 градусах. Приємного вам апетиту!