Запечена перець з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Запечена перець з сиром - смачний гарнір або основне блюдо. Подавати до столу перець можна просто так, а можна додати пюре, кашу або рис.
Запечена перець з сиром будемо готувати з доповненням грибів. Сир вибираємо найсмачніший і якісний. За бажанням ви можете використовувати різні види овочів і м'яса для начинки. Подавати до столу перець можна просто так, а можна додати пюре, кашу або рис.
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Печериці - 7-8 штук
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сир - 70 грам (твердих сортів)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Печериці сполосніть і наріжте невеликими шматочками. Цибулю очистіть і наріжте кубиками.
Твердий сир натріть на середній терці.
У сковороді прогрійте рослинне масло, перекладіть цибулю і гриби, смажте кілька хвилин, до готовності.
Перецьь розрізати навпіл, сполосніть і викладіть у форму для духовки, змащену маслом. Наповніть перець грибами.
Змастіть заготовки перцю майонезом. Посипте все сіллю, перцем.
Засипте сир в перці. Запікайте перець в духовці при температурі 180 градусів протягом 15-20 хвилин. Через деякий час подавайте перець до столу.
Смачного!