Запечена нут
(покроковий рецепт з фото)
У скарбничку з корисними і смачними перекусами хочу запропонувати вам додати цей рецепт. Чому б протягом дня не перехопити ароматний і апетитний нут зі спеціями? На мій погляд, ідея заслуговує на увагу.
Навчу вас, як приготувати запечений нут з улюбленими спеціями. Це може бути кориця, мускатний горіх, каррі, паприка, перець, часник і т.Д. До такої закуски за бажанням можна подати соус, але і без нього виходить досить непогано:) навіть ті, хто не дуже люблять бобові, обов'язково повинні спробувати повторити цей рецепт.
- Консервований нут - 1 штука (баночка)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і спеції - За смаком
1. Нут промийте та висушіть. Підготуйте спеції за смаком і трохи оливкового масла.
2. Викладіть нут на деко, застелене пергаментом. Збризніть маслом, присипте спеціями і перемішайте.
3. Надішліть в розігріту до 160 градусів духовку і запікайте близько 45 хвилин, періодично помішуючи.
4. Ось такий апетитний і смачний запечений нут вийшов. Пригощайтеся!