Рецепт Запечена коржик з картоплею і цибулею фото

Запечена коржик з картоплею і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Овочі , Картопля , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Рецепт приготування запеченої коржі з картоплею, цибулею, часником і петрушкою.

Опис приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. Нагріти масло і шафран в сковороді на середньому вогні. Додати картоплю, цибуля і часник, добре перемішати. Злегка придавити суміш лопаткою. Зменшити вогонь до низького, накрити кришкою і смажити 10 хвилин. Перемішати, приправити сіллю і перцем і притиснути суміш лопаткою ще раз. Накрити кришкою і смажити 10 хвилин. Злити рідину в друшляк, залишаючи масло.

Збити разом яйця, петрушку і чебрець. Приправити сіллю і перцем. Додати в картопляну суміш. Нагріти 2 столові ложки масла в сковороді на середньому вогні. Налити яєчно-картопляну суміш, зменшити вогонь і смажити протягом 2 хвилин.

Випікати в духовці близько 5 хвилин. Викласти на блюдо і подавати.


  • Нити шафрана- 4 штуки
  • Великих картоплі- 2 штуки
  • Середній червоний лук - 1 штука
  • Зубчиків часнику - 5 штук
  • Сіль і мелений перець - - За смаком
  • Великих яєць - 5 штук
  • Петрушки - 1/2 склянки
  • Свіжого чебрецю - 1 Ст. Ложка
Розігріти духовку до 200 градусів. Нагріти масло і шафран в сковороді на середньому вогні. Додати картоплю, цибуля і часник, добре перемішати. Злегка придавити суміш лопаткою. Зменшити вогонь до низького, накрити кришкою і смажити 10 хвилин. Перемішати, приправити сіллю і перцем і притиснути суміш лопаткою ще раз. Накрити кришкою і смажити 10 хвилин. Злити рідину в друшляк, залишаючи масло.

Збити разом яйця, петрушку і чебрець. Приправити сіллю і перцем. Додати в картопляну суміш. Нагріти 2 столові ложки масла в сковороді на середньому вогні. Налити яєчно-картопляну суміш, зменшити вогонь і смажити протягом 2 хвилин.

Випікати в духовці близько 5 хвилин. Викласти на блюдо і подавати.

Схожі рецепти