Запечена коржик з картоплею і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування запеченої коржі з картоплею, цибулею, часником і петрушкою.
Розігріти духовку до 200 градусів. Нагріти масло і шафран в сковороді на середньому вогні. Додати картоплю, цибуля і часник, добре перемішати. Злегка придавити суміш лопаткою. Зменшити вогонь до низького, накрити кришкою і смажити 10 хвилин. Перемішати, приправити сіллю і перцем і притиснути суміш лопаткою ще раз. Накрити кришкою і смажити 10 хвилин. Злити рідину в друшляк, залишаючи масло.
Збити разом яйця, петрушку і чебрець. Приправити сіллю і перцем. Додати в картопляну суміш. Нагріти 2 столові ложки масла в сковороді на середньому вогні. Налити яєчно-картопляну суміш, зменшити вогонь і смажити протягом 2 хвилин.
Випікати в духовці близько 5 хвилин. Викласти на блюдо і подавати.
- Нити шафрана- 4 штуки
- Великих картоплі- 2 штуки
- Середній червоний лук - 1 штука
- Зубчиків часнику - 5 штук
- Сіль і мелений перець - - За смаком
- Великих яєць - 5 штук
- Петрушки - 1/2 склянки
- Свіжого чебрецю - 1 Ст. Ложка
Збити разом яйця, петрушку і чебрець. Приправити сіллю і перцем. Додати в картопляну суміш. Нагріти 2 столові ложки масла в сковороді на середньому вогні. Налити яєчно-картопляну суміш, зменшити вогонь і смажити протягом 2 хвилин.
Випікати в духовці близько 5 хвилин. Викласти на блюдо і подавати.