Заморожена полунична солодкість
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування чудового десерту, від якого навіть дорослі будуть в захваті, а дітей взагалі від нього не можна буде відтягнути.
У спекотні літні дні, а також круглий рік все ми не проти поласувати холодним фруктовим десертом. Спробуйте приготувати унікальний заморожений полуничний десерт, Котрий, маючи форму морозива на паличці, може бути шикарним завершенням трапези або частуванням сам по собі.
- Суміші для домашнього морозива - 1/3 склянки
- Полуниці - 4 склянки
1. Полуницю необхідно перебрати і помити. Якщо ягоди дуже великі, можна розрізати її на кілька частин.
2. Якщо у вас немає спеціальної підсолодженою загусає суміші для домашнього морозива, можете взяти трохи теплого молока і розчинити в ньому чверть пакетика тропічного желе, щоб в результаті обсяг отриманої суміші становив третину склянки.
3. Обидва інгредієнта помістити в миску і змішувати міксером не менше 2 хвилин до утворення однорідної густого пюре.
4. Розлити вміст миски по 6 паперовим або пластиковим стаканчиках, вставити паличку для морозива і відправити в морозилку на мінімум 1 час.
Подавати на стіл безпосередньо з морозилки, або ж встромивши заморожену солодкість в половинку свіжого кавуна.
Подавати на стіл безпосередньо з морозилки, або ж встромивши заморожену солодкість в половинку свіжого кавуна.