Рецепт Заморожена полунична солодкість фото

Заморожена полунична солодкість
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Полуниця
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На сніданок , Десерт
Десерти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Рецепт приготування чудового десерту, від якого навіть дорослі будуть в захваті, а дітей взагалі від нього не можна буде відтягнути.

Опис приготування:

У спекотні літні дні, а також круглий рік все ми не проти поласувати холодним фруктовим десертом. Спробуйте приготувати унікальний заморожений полуничний десерт, Котрий, маючи форму морозива на паличці, може бути шикарним завершенням трапези або частуванням сам по собі.

  • Суміші для домашнього морозива - 1/3 склянки
  • Полуниці - 4 склянки
заморожена полунична солодкість - фото крок 1
1. Полуницю необхідно перебрати і помити. Якщо ягоди дуже великі, можна розрізати її на кілька частин.
заморожена полунична солодкість - фото крок 2
2. Якщо у вас немає спеціальної підсолодженою загусає суміші для домашнього морозива, можете взяти трохи теплого молока і розчинити в ньому чверть пакетика тропічного желе, щоб в результаті обсяг отриманої суміші становив третину склянки.
заморожена полунична солодкість - фото крок 3
3. Обидва інгредієнта помістити в миску і змішувати міксером не менше 2 хвилин до утворення однорідної густого пюре.
заморожена полунична солодкість - фото крок 4
4. Розлити вміст миски по 6 паперовим або пластиковим стаканчиках, вставити паличку для морозива і відправити в морозилку на мінімум 1 час.
Подавати на стіл безпосередньо з морозилки, або ж встромивши заморожену солодкість в половинку свіжого кавуна.

Схожі рецепти