Закусочний міні-крепвіль з сирним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Закусочний міні-крепвіль з сирним кремом і лимоном - дуже красивий десерт. Маленькі млинцеві тортики дуже смачні, красиві і будуть виграшно виглядатиме на будь-якому святковому застіллі.
Крепвіль - просте, але таке вишукане блюдо французької кухні, рецепт якого, напевно, можна дізнатися тільки у французьких кулінарів. Однак якщо постаратися, можна відтворити цей шедевр і на домашній кухні. Сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати закусочний міні-крепвіль з сирним кремом. Виходить шалено смачна, яскрава і красива солодка закуска-десерт, з лимонним ароматом і ніжним смаком сиру. Спробуйте, вам обов'язково, сподобається!
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Яйця - 3 штуки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Молоко - 2, 5 склянки(1, 5 склянки для тіста і 2 склянки для крему)
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Ванільний пудинг - 150 грам
- Йогурт лимонний - 150 грам
- Сир - 280 грам
Змішайте борошно, сіль, цукор, яйця і 2 склянки молока до однорідного млинцевого тесту. Спечіть тонкі млинці.
Заваріть пудинг молоком і прокип'ятіть на повільному вогні, постійно помішуючи, до загустіння. Поставте, щоб він охолов.
За допомогою форми або склянки з млинців виріжте маленькі кружальця.
Коли пудинг охолоне, додайте в нього йогурт і сир і збийте все до однорідності.
Вкладіть млинець в форму, покладіть зверху ложку крему.
Розрівняйте рівномірно по всій поверхні і накрийте наступним млинцем. Легко придавите склянкою.
Викладіть крепвіль шарами, перемазуючи кремом кожен.
При подачі прикрасьте збитими вершками і часточкою лимона.