Закусочні палички з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Дуже цікаву закуску хочу навчити вас готувати. Всього 5 інгредієнтів і зовсім нескладний процес, а в результаті - близько 35 хрустких, апетитних і смачних паличок. Zaintrigovanи? запам'ятовуйте!
Ця ідея, як приготувати закусочні палички з цвітної капусти точно не залишить вас байдужими. Менш, ніж через годину після початку підготовки, ви порадуєте себе і гостей корисною смакотою. Овочі в такому вигляді точно із задоволенням спробують не тільки дорослі, але і діти. Закуску можна не тільки подавати будинку, але і взяти з собою на пікнік або на роботу, наприклад.
Рекомендую на замітку рецепт.
- Кольорова капуста - 2 штуки
- Цибулина - 1-2 штук
- Пармезан - 70-100 грам
- Панірувальні сухарі - 50 грам (приблизно)
- Яйце - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
1. Цвітну капусту вимийте, розберіть на суцвіття і відварити в підсоленій воді 5-10 хвилин до м'якості.
2. З капусти злийте воду, надішліть овоч в блендер і подрібніть.
3. З'єднайте з яйцем, подрібненою цибулею, панірувальними сухарями і тертим сиром. Додайте сіль і перець за смаком, перемішайте.
4. З отриманої маси сформуйте невеликі палички, які викладіть на деко, змащений маслом або застелений пергаментом. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Після переверніть і підрум'яньте ще хвилин 10 з іншого боку.
5. Подавайте теплими або холодними, доповнивши улюбленим соусом.
Смачного!
Смачного!