Закуска з млинцями
(покроковий рецепт з фото)
Млинці - завжди дуже смачна страва. Їх багато хто любить. Приготуйте млинці в якості закуски. Їх можна наповнити різними начинками і подати до столу з будь-якого приводу!
Такі рулетики можна обсмажити на сковороді. Сир всередині млинця розплавиться, і буде дуже смачно. Таку закуску подають гарячою.
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Твердий сир - 150-200 грам
- Крем - 100 грам
- Зелень - За смаком
- Відварна індичка - 300 грам
- Рослинна олія - 80 мілілітрів(30 мл. Для тіста, а решта - використовувати при смаженні.)
Яйця вбийте в миску. Додайте сіль, цукор, розпушувач. Млинці вийдуть краще, якщо всі продукти, що входять до складу тесту, будуть кімнатної температури.
Влейте молоко. Знову збийте.
Додайте сметану і воду. Знову збийте.
Просійте борошно, замісіть тісто. У последнуюю чергу додайте в тісто рослинне масло.
Дайте тесту "вистоятися" . Досить 15 хвилин. На гарячій сковороді обсмажте млинці звичним способом.
Приготуйте начинку для млинців. Відварну індичку наріжте кубиками. Натріть на тертці твердий сир, подрібніть зелень. Змішайте продукти для начинки. Посоліть і поперчіть за смаком.
На млинець викладіть чайну ложку сметани. Розмажте її по млинчики.
Викладіть на сметану начинку.
Поверніть рулетиком. Далі можна зробити двома способами: або знову обсмажити рулетики з двох сторін, або подати їх в такому вигляді. Тут на ваш вибір.