Закуска з курки
(покроковий рецепт з фото)
З курки можна придумати десятки, навіть сотні страв: сніданок, перше, друге, основне і навіть десерт. Сьогодні розповім про один простий рецепт, як приготувати закуску з курки. Сподобається всім!
Якщо у вас залишилася запечена або відварна курка, яка кілька днів лежить в холодильнику і стала трохи жестковатой, ви можете сміливо використовувати її для приготування цієї страви. Любіть пряне і гостре, сміливо додавайте гострий соус, часник, пластівці перцю чилі. А якщо вам до смаку вершковий смак, тоді експериментуйте з зеленню, сметаною, вершковим сиром. Подавати закуску можна гарячої або холодної.
- Вершковий сир - 230 грам
- Крем - 2/3 склянки
- Майонез - 2/3 склянки
- Гострий соус - 0, 5 склянки
- Сушена петрушка - 1 Ст. Ложка
- Сушений кріп - 1 Чайна ложка
- Часник - 3 зубчики
- Цибулевий порошок - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль, мелений чорний перець - За смаком
- Куряче м'ясо - 450 грам (відварне)
- Braai - 5 штук
1. У чашу міксера викладіть майонез, сметану і вершковий сир, збийте до отримання однорідної маси. Додайте сушену зелень, подрібнений часник, цибульний порошок, сіль, мелений чорний перець.
2. Влийте в отриману суміш гострий соус, перемішайте гарненько.
3. Розберіть куряче м'ясо на тонкі волокна або подрібніть ножем, викладіть в приготовлену суміш і перемішайте.
4. Викладіть суміш у форму для запікання і відправте в розігріту до 170 градусів духовку на півгодини. Готову страву прикрасьте рубаною кінзою і подавайте з скибочкою хліба або крекерами.