Закуска з цибулі та моркви
(покроковий рецепт з фото)
З простих і доступних овочів завжди можна приготувати оригінальну і смачну закуску, наприклад з цибулі та моркви. Беріть на замітку рецепт!
Для приготування закуски з цибулі та моркви візьміть свіжі і соковиті овочі. Закуска маринується кілька годин, тому заздалегідь розподіліть час, щоб вчасно подати її до столу. Завдяки спецій, овочі виходять пікантними і ароматними.
- Морква - 350 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цибуля ріпчаста - 350 грам
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 50 грам
- Оцет яблучний 6% - 1, 5 Ст. Ложки
- Перець чилі - За смаком
- Корейська приправа - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте інгредієнти для приготування закуски з моркви і цибулі.
Морквину очистіть, натріть на тертці для корейських овочів. Надішліть морквину в ємність для змішування.
Додайте до морквині нарізаний чверть кільцями цибулю і видавіть через прес часник.
Всипте цукор і сіль.
Влийте масло і яблучний оцет. Яблучний оцет можна замінити на звичайний 9%, тільки трохи зменшите кількість, використовуйте приблизно одну неповну столову ложку.
Закуску перемішайте.
Додайте за смаком шматочки перцю чилі. Закуску поставте в холодильник на пару годин, щоб всі овочі остаточно промаринувалося.
Готову закуску відразу подавайте до столу. Приємного вам апетиту!