Закуска з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Я хочу поділитися з вами дуже оригінальною ідеєю страви і показати, як приготувати закуску з авокадо. Будемо робити пасту з авокадо і яблука і викладати на саморобні печеньки-оладки.
Як вид, нічого складного в приготуванні закуски немає, потрібно лише дочекатися, поки настоїться дріжджове тісто.
Я рекомендую робити не звичайні млинці, а саме невеликі дріжджові оладки, так як вони добре тримають форму, закуску на них зручно подавати і потім є.
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Швидкодіючі дріжджі - 0, 25 штуки (чверть пакетика)
- Вода тепла - 60 мілілітрів(40 градусів)
- Заголовок Бондюель - 100 грам
- Борошно пшеничне - 70 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Молоко тепле - 230 мілілітрів(40 градусів)
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Rediska - 6-8 штук
- Авокадо великий - 1-2 штук
- Яблука - 1-2 штук
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Винний оцет - 2 чайних ложки
- Лимон - 1 штука (сік 1 лимона)
- Мед - 2 чайних ложки
Змішайте воду з дріжджами і цукром, залиште на 10 хвилин. Збийте яєчні білки в піну. До дріжджів додайте обидва види борошна, яйця, молоко, вершкове масло. Все перемішайте, щоб отримати тісто. Залиште його на 1, 5 годину.
На сковороді розігрійте олію і обсмажте редиску, нарізану тонкими кружечками, з кожного боку по 2 хвилини. Приберіть надлишки масла з редиски за допомогою серветки.
Дрібно наріжте очищене яблуко і м'якоть авокадо. Можете перебити в пасту блендером, додавши лимонний сік, оцет, мідь, перець і сіль за смаком.
Щоб спекти оладки, не використовуйте масла. Викладіть по ложці тесту на антипригарним сковороду і спечіть золотисті оладки.
Робити нашу закуску можна з ще теплих оладок, а можна остудити їх.
Отже, збираємо тарталетку: на оладок кладемо трохи пасти з яблука і авокадо, а зверху кладемо кружечок редиски. Доповнюємо за бажанням зеленню. Виходить ось така краса.