Закриті тарталетки з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Закриті тарталетки з куркою відмінно підійдуть як для гарячої, так і для холодної закуски. Звичайно, прийдется трохи повозитися, але результат виходить відмінний: тарталетки смачні і їх багато!
Закриті тарталетки з куркою подавайте в гарячому вигляді зі сметанкою. Тарталетки можна їсти і холодними, вони будуть такими ж смачними, як пиріжки. Начинку в закриті тарталетки можна підібрати будь-яку: готовий м'ясний фарш, просто гриби, гриби з сиром. Все обмежується тільки вашою фантазією. Закриті тарталетки з куркою добре зберігають тепло всередині і тому можна їх поставити на стіл за півгодинки до початку бенкету, накривши рушником. Успіхів і приємного апетиту!
- Маргарин - 200 грам (тісто)
- Крем - 400 грам (тісто)
- Яйце - 4 штуки (тісто)
- Сода - 1 Чайна ложка (тісто)
- Борошно - 6 склянок (тісто)
- Сіль - За смаком (тісто)
- Куряче філе - 300-400 грам
- Гриби - 200 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Яйця збити з маргарином м'яким, додайте сіль, соду, сметану і поступово додаючи борошно замісити тісто. Воно повинно бути еластичним і не липнути до рук.
Поки тісто відпочиває, на сковороді обсмажити цибулю, додайте шматочки курки, через 10 хвилин додайте порізані гриби. Смажте до готовності, додайте спеції і сметану.
Розкачайте тісто і формочкой вирежіте кружечки.
Тісто покладіть в формочки.
Форми заповніть остигнула начинкою.
Кружечками накрийте тарталетки і зліпите краю. Проткніть виделкою тісто.
Змастіть тарталетки яйцем і випікайте в духовці 25 хвилин при 190 градусах.
Смачного!