Рецепт Закачування лечо на зиму фото

Закачування лечо на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Болгарський перець
Дієтичне харчування
На полуденок
Заготовки , Лечо
Кількість порцій: 12
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Найпопулярніший рецепт лечо - з болгарського перцю. Готується дуже просто і швидко. Не має потреби в стерилізації.

Опис приготування:

Овочі ріжемо, помідори подрібнюємо. Все варимо із спеціями, оцтом і олією 20 хвилин. Закочує в стерильні баночки і перевертаємо їх догори дном до охолодження, після прибираємо в прохолодне місце для зберігання.

  • Болгарський перець - 40 шт Штук
  • Цибуля ріпчаста - 1, 5 кілограма
  • Помідор - 2 кілограма
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Оцет столовий 9% - 100 мілілітрів
  • Масло rafinirovannoe - 1 Склянка
  • Зелень - За смаком
закачування лечо на зиму - фото крок 1
Всі овочі потрібно підготувати, ретельно вимити, очистити.
закачування лечо на зиму - фото крок 2
З помідорів робимо пюре. Я подрібнюю їх в комбайні до однорідного стану. Якщо шкірка груба, її краще зняти.
Ставимо варитися пюре (з моменту закипання - 10-12 хвилин).
закачування лечо на зиму - фото крок 3
Лук режим на 4-8 частин, в залежності від величини цибулини.
закачування лечо на зиму - фото крок 4
Перець ріжемо великими квадратиками.
закачування лечо на зиму - фото крок 5
У каструлю з томатним пюре додаємо овочі, спеції і зелень.
закачування лечо на зиму - фото крок 6
Варимо на слабкому вогні з моменту закипання 20 хвилин. Стерилізуємо баночки і кришки.
закачування лечо на зиму - фото крок 7
Готове лечо розкладаємо по банках і закочує. Готово!

Схожі рецепти