Рецепт Закачування лечо фото

Закачування лечо
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Помідор, Болгарський перець
Дієтичне харчування
На полуденок
Заготовки, Консервація, Лечо

Це одна з найбільш смачний заготовок для любителів болгарського перцю. Лечо виходить соковитим і ніжним. Відмінний варіант готового зимового салат з банки.

Спочатку приготуйте томатний сік або пюре. provara 10 хвилин, додайте до нього інші інгредієнти і варіть 20-25 хвилин. Готове лечо розкладіть по банках і закатати. Хай щастить!

  • Помідор - 1 кілограм
  • Перець болгарський - 20 штук
  • Цибуля - 750 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Масло rafinirovannoe - 125 мілілітрів
  • Оцет 9% столовий - 50 мілілітрів
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 0, 5 склянки
закачування лечо - фото крок 1
Підготуємо овочі: ретельно їх промиємо.
закачування лечо - фото крок 2
Ріжемо помідори на шматочки, подрібнюємо їх. Можна перекрутити в м'ясорубці або пропустити через соковижималку.
закачування лечо - фото крок 3
Томатне пюре ставимо на вогонь і варимо 10 хвилин.
закачування лечо - фото крок 4
Перець болгарський очищаємо від насіння, зрізаємо хвостики.
закачування лечо - фото крок 5
Ріжемо великими шматочками.
закачування лечо - фото крок 6
Очищену цибулю також нарізаємо шматочками досить крупно. Дрібний цибулю можна просто розрізати на 4 частини.
закачування лечо - фото крок 7
До томату додаємо перець і цибулю.
закачування лечо - фото крок 8
Перемішуємо. Додаємо зелень, сіль, цукор, масло і оцет.
закачування лечо - фото крок 9
І варимо 20-25 хвилин.
закачування лечо - фото крок 10
Об'єктив, безумовно, є.
закачування лечо - фото крок 11
У стерильні баночки розкладаємо готову страву.
закачування лечо - фото крок 12
Накриваємо кришками і закочує. Перевертаємо догори дном до повного охолодження.

Схожі рецепти