Закачування лечо
(покроковий рецепт з фото)
Це одна з найбільш смачний заготовок для любителів болгарського перцю. Лечо виходить соковитим і ніжним. Відмінний варіант готового зимового салат з банки.
Спочатку приготуйте томатний сік або пюре. provara 10 хвилин, додайте до нього інші інгредієнти і варіть 20-25 хвилин. Готове лечо розкладіть по банках і закатати. Хай щастить!
- Помідор - 1 кілограм
- Перець болгарський - 20 штук
- Цибуля - 750 грам
- Зелень - 1 пучок
- Масло rafinirovannoe - 125 мілілітрів
- Оцет 9% столовий - 50 мілілітрів
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 0, 5 склянки
Підготуємо овочі: ретельно їх промиємо.
Ріжемо помідори на шматочки, подрібнюємо їх. Можна перекрутити в м'ясорубці або пропустити через соковижималку.
Томатне пюре ставимо на вогонь і варимо 10 хвилин.
Перець болгарський очищаємо від насіння, зрізаємо хвостики.
Ріжемо великими шматочками.
Очищену цибулю також нарізаємо шматочками досить крупно. Дрібний цибулю можна просто розрізати на 4 частини.
До томату додаємо перець і цибулю.
Перемішуємо. Додаємо зелень, сіль, цукор, масло і оцет.
І варимо 20-25 хвилин.
Об'єктив, безумовно, є.
У стерильні баночки розкладаємо готову страву.
Накриваємо кришками і закочує. Перевертаємо догори дном до повного охолодження.