Юшка з кети
(покроковий рецепт з фото)
З чого тільки не варять юшку. І рецептів теж безліч. У цьому простому, доступному навіть для новачків рецепті я пропоную вам зварити юшку з кети. Буде смачно!
Всім відомо, що вуха, зварена на вогнищі, найсмачніша. Але не завжди є можливість готувати правильно. І зима буває на вулиці, і погода дощова. Та й просто робочий тиждень і вирватися на природу ніяк. Але не варто сумувати. Повірте, вуха зварена за цим рецептом юшки з кети, вас не розчарує. Мінімум зусиль, небагато часу і ось уже на столі парує смачний, наваристий супчик. Прекрасним доповненням стане часточка лимона або пара маленьких помідорів. Але тут вже вибирайте по собі. Хтось вважатиме за краще додати лише зелень. Як то кажуть, на смак і колір… головне, готуйте із задоволенням!
- Катані - 500 грам
- Картопля - 5 штук
- Лук репчтий - 1 штука
- Пучок петрушки - 1 штука
- Пучок кропу - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний перець горошком - - За смаком
Рибу вимити, почистити від луски, випатрати, нарізати порційно. Скласти рибу в каструлю, залити водою, поставити на вогонь.
Картопля вимити, почистити, нарізати кубиками.
Морква вимити, почистити, нарізати кружечками.
Цибулю почистити, нарізати дрібно.
У каструлю де вариться риба викласти підготовлені овочі. Закрити кришкою, зменшити вогонь і варити 20 хвилин.
Зелень вимити, дрібно нарізати.
Після закінчення готування зняти юшку з вогню, засипати більшу частину зелені. Решта зеленню посипати юшку в тарілках. Смачного!