Рецепт Юшка з горбуші фото

Юшка з горбуші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви думаєте, що з хвоста, голови і плавників горбуші неможливо приготувати гідної юшки, то поспішаю вас запевнити в зворотному. Отже, юшка з горбуші - покроковий рецепт з фото.

Опис приготування:

За даним рецептом юшка з горбуші виходить неймовірно смачною і апетитною. Думаю, така вуха приречена на успіх, вона обов'язково сподобається домашнім! :)

  • Голова, хвіст, плавники, кістки горбуші - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Свіжий кріп - - штук (пучок)
  • Свіжий селера - - штук
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Чорний перець горошком - 5 штук
юшка з горбуші - фото крок 1
Підготуємо необхідні інгредієнти, а саме: частини рибки, цибуля, зелень, лавровий лист, горошок і перець. Всі ці інгредієнти закладемо в каструлю, заллємо холодною водою і відправимо на грубку. Спочатку доводимо юшку до кипіння, потім зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо ще близько 20 хвилин.
юшка з горбуші - фото крок 2
Потім все проціджуємо.
юшка з горбуші - фото крок 3
В цей же час нарізаємо моркву і картоплю. Нарізаємо так, як більше подобається. І відправляємо в бульйон, доводимо до кипіння. У цей момент перебираємо рибу і повертаємо в каструлю м'ясо. Додаємо лавровий лист, солимо, перчим.
юшка з горбуші - фото крок 4
Як тільки овочі будуть готові, знімаємо суп з вогню, розливаємо по тарілочках, додаємо нарізану зелень і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти