Юшка з горбуші
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви думаєте, що з хвоста, голови і плавників горбуші неможливо приготувати гідної юшки, то поспішаю вас запевнити в зворотному. Отже, юшка з горбуші - покроковий рецепт з фото.
За даним рецептом юшка з горбуші виходить неймовірно смачною і апетитною. Думаю, така вуха приречена на успіх, вона обов'язково сподобається домашнім! :)
- Голова, хвіст, плавники, кістки горбуші - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Свіжий кріп - - штук (пучок)
- Свіжий селера - - штук
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Чорний перець горошком - 5 штук
Підготуємо необхідні інгредієнти, а саме: частини рибки, цибуля, зелень, лавровий лист, горошок і перець. Всі ці інгредієнти закладемо в каструлю, заллємо холодною водою і відправимо на грубку. Спочатку доводимо юшку до кипіння, потім зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо ще близько 20 хвилин.
Потім все проціджуємо.
В цей же час нарізаємо моркву і картоплю. Нарізаємо так, як більше подобається. І відправляємо в бульйон, доводимо до кипіння. У цей момент перебираємо рибу і повертаємо в каструлю м'ясо. Додаємо лавровий лист, солимо, перчим.
Як тільки овочі будуть готові, знімаємо суп з вогню, розливаємо по тарілочках, додаємо нарізану зелень і подаємо до столу. Смачного!