Рецепт Яйця по-російськи фото

Яйця по-російськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Яйця , Майонез , Ікра
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Вагітним і годуючим
На вечерю , На святковий стіл
Фаршировані
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Назва йде з часів СРСР, коли на кожне свято обов'язково намагалися приготувати таку страву. Простіше не буває: яйця, фаршировані червоною ікрою і майонезом. Давайте приготовим!

Опис приготування:

Рецепт простий і перевірений часом, доповнювати в ньому нічого. Прикрашайте блюдо гілочками зелені і подавайте до столу.

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Ікра червона - 4 чайних ложки
  • Майонез - 4 чайних ложки
яйця по-російськи - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти.
яйця по-російськи - фото крок 2
Яйця відварити, прохолодний, розріжте навпіл.
яйця по-російськи - фото крок 3
Жовток видаліть.
яйця по-російськи - фото крок 4
Заповніть білки ікрою і майонезом.
яйця по-російськи - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти