Яйця фаршировані
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукаєте рецепт легкої і швидкої холодної закуски, тоді вам сюди. Сьогодні я розповім, як приготувати фаршировані яйця так, щоб гості залишилися в захваті! Все готується швидко і просто.
Ця проста закуска стане вашим фаворитом, адже вона універсальна! Фаршировані яйця можна подавати як на святковий, так і на повсякденний стіл. Приготування страви не займе багато часу, однак результат точно вразить і вас і гостей. Фантазувати тут можна ну дуже багато! Від рецепта відходити можна, по бажанню!
- Яйця - 4 штуки
- Шпроти - 16 штук
- Майонез - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Чорний перець, мелений - За смаком
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
1
Приготування не займе багато часу, адже блюдо досить легке. Для початку, необхідно відварити круто 4 яйця, після чого помістити їх в холодну воду і очистити від шкаралупи.
2
Далі яйця необхідно розрізати навпіл, виймаючи жовток з середини.
3
В окрему миску висипаємо жовтки, попередньо дрібно покришивши їх.
4
Нарізаємо шпроти, додаємо до жовтків.
5
Дрібно ріжемо кріп і часник (по бажанню), додаємо до загальної маси.
6
Кінцевим етапом є додавання майонезу, солі і перцю. Додавши всі інгредієнти, ретельно перемішуємо нашу начинку.
7
Начиняємо білки масою з жовтків і шпротів, прикрашаємо. Блюдо готово, смачного!