Яйце в хлібі
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати швидкий, простий і незвичайний сніданок дуже просто. Зробіть для цього яйце в хлібі. Це дуже ситно, смачно і естетично. Прикрасити можна зеленню, а потім подайте разом зі свіжими овочами.
Це дуже смачний і красивий сніданок, який можна приготувати всього за 15 хвилин. Бекон додасть хлібу особливого аромат і смак, тому насамперед обсмажте його. Хліб можна брати тостерний, а можна і будь-який на ваш смак, підійде навіть батон.
- Хліб - 1-2 скибочки
- Яйце - 1-2 штуки
- Бекон - 50 грам
- Сіль - За смаком
1. Для приготування цієї страви нам знадобиться тостерний хліб або хліб "цеглинка" . Чорний, висівковий або білий - на ваш погляд. Я вирішила ще більше поекспериментувати, тому вирізала середину в формі серця. Такий вийшов у мене романтичний сніданок.
2. Відразу обсмажуємо на сковороді бекон, нарізаний тонкими смужками. Обсмажуємо з двох сторін і прибираємо зі сковороди.
3. Викладаємо на сковороду, де смажився бекон, наш хліб і обсмажуємо його з обох сторін.
4. Коли переверне хліб на іншу сторону, вбийте акуратно в центр кожного скибочки яйце. Потім накрийте кришкою і смажте на слабкому вогні. Посоліть за смаком і подавайте гарячим.