Яловичина з рисом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Простий і одночасно смачний і ситний вечеря ви можете приготувати за допомогою мультиварки. На мій погляд, соковита і ніжна яловичина і поживний рис - це відмінне поєднання на всі часи.
Коли я приходжу втомлена після роботи, сил що-небудь готувати особливо немає, тому часто я використовую цей простий рецепт яловичини з рисом в мультиварці. Це відмінне живильне, ситне і дуже навіть смачна страва, що подобається всім в моїй родині. До того ж приготування яловичини з рисом в мультиварці в домашніх умовах не займає у мене багато часу і не вимагає якихось особливих зусиль. Тому я хочу поділитися і з вами цим простим рецептом, сподіваюся, він вам сподобається і не раз виручить, коли потрібно буде швидко і смачно нагодувати всю сім'ю.
1) Для початку включаємо на мультиварці режим «Жарка» (160 градусів) і наливаємо в чашу рослинне масло, а поки воно нагрівається, ми промиваємо м'ясо, висушуємо його і нарізаємо невеликими кубиками.
2) Посипаємо яловичину спеціями, перемішуємо все і викладаємо шматочки м'яса в чашу мультиварки, обсмажуємо яловичину протягом 10 хвилин вже при 120 градусах.
3) Далі ми наливаємо в мультиварку воду так, щоб вона на 1/3 прикривала м'ясо, вибираємо режим "гасіння" і готуємо яловичину 40 хвилин.
4) Поки м'ясо гаситься, промиваємо рис і відварюємо його в підсоленій воді до повної готовності.
5) Коли режим "гасіння" закінчиться, відкриваємо кришку і солимо яловичину (я завжди солю м'ясо в кінці).
6) ось тепер, коли все готово, можна розкласти по порційних тарілочках відварений рис і ароматну яловичину і подати вечерю до столу.
Приємного апетиту всім!
- Яловичина - 300-350 грам
- Рис круглозерністий - 1 Склянка
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, приправа для яловичини)
- Сіль - За смаком
1) Для початку включаємо на мультиварці режим «Жарка» (160 градусів) і наливаємо в чашу рослинне масло, а поки воно нагрівається, ми промиваємо м'ясо, висушуємо його і нарізаємо невеликими кубиками.
2) Посипаємо яловичину спеціями, перемішуємо все і викладаємо шматочки м'яса в чашу мультиварки, обсмажуємо яловичину протягом 10 хвилин вже при 120 градусах.
3) Далі ми наливаємо в мультиварку воду так, щоб вона на 1/3 прикривала м'ясо, вибираємо режим "гасіння" і готуємо яловичину 40 хвилин.
4) Поки м'ясо гаситься, промиваємо рис і відварюємо його в підсоленій воді до повної готовності.
5) Коли режим "гасіння" закінчиться, відкриваємо кришку і солимо яловичину (я завжди солю м'ясо в кінці).
6) ось тепер, коли все готово, можна розкласти по порційних тарілочках відварений рис і ароматну яловичину і подати вечерю до столу.
Приємного апетиту всім!