Рецепт Яловичина в мультиварці фото

Яловичина в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Я дуже хочу поділитися приголомшливим рецептом, як приготувати яловичину в мультиварці. Це так смачно, що ваші гості почнуть просити вас навчити їх так готувати. М'ясо ніжне, смачно з пряною підливою.

Опис приготування:

Якщо консервованих помідорів у власному соку у вас не знайшлося, замініть їх томатною пастою, хоча я раджу чітко дотримуватися рецепта. Часу на приготування йде мінімум, а результат порадує всю родину. Ця страва чудово підійде до будь-якого гарніру.

  • Яловичина без кістки - 1 кілограм
  • Розмарин свіжий - 3 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Селера - 2 штуки (стебла)
  • Червоне сухе вино - 175 мілілітрів
  • Консервовані томати - 400 мілілітрів(1 банку)
  • Яловичий бульйон - 400 мілілітрів
1
Яловичину помийте, просушіть рушниками, видаліть сухожилля, плівки і жир. Наріжте шматками по 3 см.
2
Розігрійте оливкову олію в мультиварці і обсмажте шматки яловичини при високій температурі, постійно їх перевертаючи. Додайте крупної солі і чорного перцю за смаком. Перекладіть в інший посуд.
3
Цибуля наріжте півкільцями, часник дрібно порубати, селера наріжте невеликими шматками. Надішліть все разом з розмарином в мультиварку і тушкуйте близько 5 хвилин.
4
Потім влийте вино, дочекайтеся, поки воно закипить. Додайте консервовані помідори і бульйон. Поверніть яловичину в чашу мультиварки.
5
Встановіть режим"Гасіння" з 45 хвилин-годину, поки м'ясо не почне легко ділитися на волокна.
6
Подавайте тушковану яловичину в гарячому вигляді, прикрасивши зеленню.

Схожі рецепти