Яловичина в мультиварці з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати яловичину смачно вам допоможе ваша мультиварка. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як зробити ніжне, соковите і ароматне мяско з грибами легко і просто.
Яловичина дуже смачне і корисне м'ясо, але ось приготувати його так, щоб воно вийшло м'яким і соковитим досить важко, адже для цього його необхідно довго гасити або запікати в духовці. Для себе я знайшла набагато зручніший і швидший варіант, і якщо вам цікаво, тоді я з радістю розповім, як приготувати яловичину в мультиварці з грибами. У цьому рецепті я просто додаю до м'яса всі свої улюблені інгредієнти, закриваю кришку мультиварки і можу не переживати, що страва вийде пересушеним або жорстким, адже техніка робить все на вищому рівні. Насправді, це дуже зручно, адже таким чином ми з легкістю можемо приготувати вечерю для всієї родини і причому набагато швидше звичайного. З цим простим рецептом яловичини в мультиварці з грибами проблема жорсткого м'яса вирішена, повірте мені.
- Яловичина - 900 грам
- Гриби заморожені - 400 грам
- Картопля - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сир твердий - 250 грам
- Соус бешамель - 4 Ст. Ложки (можна замінити сметанним соусом або вершками)
- Масло рослинне - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком