Рецепт Яловичина в мультиварці з грибами фото

Яловичина в мультиварці з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Приготувати яловичину смачно вам допоможе ваша мультиварка. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як зробити ніжне, соковите і ароматне мяско з грибами легко і просто.

Опис приготування:

Яловичина дуже смачне і корисне м'ясо, але ось приготувати його так, щоб воно вийшло м'яким і соковитим досить важко, адже для цього його необхідно довго гасити або запікати в духовці. Для себе я знайшла набагато зручніший і швидший варіант, і якщо вам цікаво, тоді я з радістю розповім, як приготувати яловичину в мультиварці з грибами. У цьому рецепті я просто додаю до м'яса всі свої улюблені інгредієнти, закриваю кришку мультиварки і можу не переживати, що страва вийде пересушеним або жорстким, адже техніка робить все на вищому рівні. Насправді, це дуже зручно, адже таким чином ми з легкістю можемо приготувати вечерю для всієї родини і причому набагато швидше звичайного. З цим простим рецептом яловичини в мультиварці з грибами проблема жорсткого м'яса вирішена, повірте мені.

  • Яловичина - 900 грам
  • Гриби заморожені - 400 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сир твердий - 250 грам
  • Соус бешамель - 4 Ст. Ложки (можна замінити сметанним соусом або вершками)
  • Масло рослинне - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
яловичина в мультиварці з грибами - фото крок 1
У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло і включаємо режим"Жарка" . М'ясо нарізаємо на невеликі шматочки, посипаємо меленим перцем і обсмажуємо на маслі, помішуючи, протягом 5 хвилин.
яловичина в мультиварці з грибами - фото крок 2
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями і викладаємо в мультиварку до м'яса, перемішуємо, смажимо приблизно хвилину.
яловичина в мультиварці з грибами - фото крок 3
Картоплю нарізаємо на тонкі пластинки, солимо і викладаємо на м'ясо.
яловичина в мультиварці з грибами - фото крок 4
Потім розкладаємо по всьому периметру гриби, солимо і перчимо їх.
яловичина в мультиварці з грибами - фото крок 5
У мене був готовий соус бешамель, тому я змастила все їм, але ви замість бешамеля можете використовувати який-небудь сметанний соус або влити півсклянки вершків.
яловичина в мультиварці з грибами - фото крок 6
Посипаємо все тертим на крупній тертці сиром.
яловичина в мультиварці з грибами - фото крок 7
Закриваємо кришку мультиварки і на режимі"Високий тиск" готуємо м'ясо з грибами протягом півгодини, цього цілком достатньо. Розкладаємо готову страву по тарілках, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти