Рецепт Ягідний пиріг на сирному тісті фото

Ягідний пиріг на сирному тісті
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня , Казахська кухня , Киргизька кухня
Тісто , Ягоди
Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ягідний пиріг на сирному тісті стане прикрасою вашого столу, тому що він не тільки чарівний і незабутній на смак, але і виглядає просто чарівно. Обов'язково приготуйте це блюдо!

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати ягідний пиріг на сирному тісті, то просто вивчіть цей рецепт. Це яскравий і смачний десерт, який обов'язково всім видужає. Здивуйте свою сім'ю, приготувавши таку смакоту!

  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Крем - 1 Склянка
  • Сир - 450 грам
  • Маргарин - 100 грам (розтоплений)
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
  • Полуничний - За смаком (малина, чорниця, полуниця)
  • Ванільний цукор - 12 грам
ягідний пиріг на сирному тісті - фото крок 1
Відокремте жовтки від білків, гарненько їх остудіть, щоб білки були холодними. Покладіть в чашу міксера або кухонного комбайна і збивайте, поступово додаючи цукор, поки не вийдуть міцні стійкі піки.
ягідний пиріг на сирному тісті - фото крок 2
До білої пишної маси додайте жовтки, також продовжуйте збивати на високій потужності.
ягідний пиріг на сирному тісті - фото крок 3
Тепер додайте сметану і сир. Сметану краще брати середньої жирності, а сир жирний, але не вологий, розсипчастий. Тоді тісто вийде смачним, нетяжким і дуже соковитим.
ягідний пиріг на сирному тісті - фото крок 4
Маргарин розтопіть і влийте до загальної маси. Потім додайте ложечку соди, яку не потрібно гасити оцтом. Потроху додавайте борошно. Тісто має нагадувати по консистенції сметану.
ягідний пиріг на сирному тісті - фото крок 5
Форму для запікання або деко змастіть рослинною олією без запаху (або ж маргарином). Вилийте в неї тісто, гарненько його розрівняйте.
ягідний пиріг на сирному тісті - фото крок 6
Всі ягоди вимийте і висушіть. Потім викладіть їх довільно або візерунком на тісто, трохи вдавлюючи. Великі ягоди, такі як полуниця, можна розрізати навпіл або на чотири частини. Випікайте пиріг при температурі сто вісімдесят градусів сорок хвилин.

Схожі рецепти